YKS Fizik Kitap Önerileri 2021

Gelecekte istediği mesleği yapmayı düşünen ve bu meslekte başarılı bir birey olarak tanınmak isteyen her öğrenci iyi bir üniversiteye girmek için çok çalışması gerektiği bilincinde olarak kendisine bu yolda eşlik edecek kaynaklar araştırmak olduğunu biliyoruz. Sizler için birçok Fizik öğretmeninin de tavsiye ettiği ve sizleri ilerleyen süreçte bekleyen YKS sınavına en iyi şekilde hazırlayacak YKS fizik kitap önerileri ile karşınızdayız. Başarılı bir sonuç elde etmek için YKS fizik kitap önerileri 2021 önerilerimizi dikkate alarak kendinize kaynak seçimi yapabilirsiniz.

YKS Fizik Kitap Önerileri 2021

Tüm kitapları tek tek alarak incelemek için yeterli fırsat ve bütçenizin olmadığı bu süreç içerisinde sizler için öğretmenlerimizin tavsiyeleri neticesinde incelediğimiz kaynaklardan sizleri başarıya ulaştıracağını umduğumuz kaliteli kaynakları bir araya getirdik. Bu süreçte birçok rakibinizin de incelediği ve ilgili kaynaklardan konulara çalışarak sorularla bunları pekiştirdiğini bilmenizi isteriz. Sizler için soru bankaları ve konu anlatımlı kitapları farklı birer liste halinde sunacağız. Eğer konularda eksiğiniz olduğunu düşünüyorsanız öncelikle konu anlatımı gerçekleştiren kitaplara yönelmeli ve eksiklerinizi hızla kapatmalısınız. Konuları yeterince kavradığınızı düşünüyorsanız hızlıca soru bankalarına geçiş yaparak sınavda karşınıza çıkacak birçok soru tipini çözerek hazırlanabilirsiniz.

YKS Fizik Konu Anlatımı Kitap Önerisi

YKS Fizik hangi kitap daha iyi konu anlatımı sunuyor gibi sorular soran öğrenci arkadaşlarımız için birkaç tane kitap önerisinde bulunacağız.

  • Palme Yayınları YKS Fizik-B Konu Anlatımlı

Fizik sınavı öncesinde konularda eksiğiniz olduğunu düşünüyorsanız size konuları detaylı ve basit bir şekilde anlatarak kavramanıza yardımcı olacak Palme Yayınları, alanında uzman ve başarılı öğretmenlerin bir araya gelerek oluşturduğu bir kitap. Neredeyse hiçbir detayı atlamaksızın sizlerin en iyi başarıyı elde edebilmesi için hazırlanmış. Kendi tarzını yansıtan ve diğer konu anlatımlarına göre farklı bir anlatım biçimi benimseyen Palme bu konuda en iyi seçeneklerden birisi.

  • Delta Kültür YKS 2. Oturum Fizik Özet

Detaylı bir konu anlatımı kitabı beni sıkıyor veya ben zaten az çok biliyor ara ara takıldığım yerlerde yardımcı olsun ve bana yalnızca önemli yerleri belirten bir kitap yok mu diyorsanız çok şanslısınız. Delta Kültür’ün hazırlamış olduğu bu kitap YKS Fizik sınavında sizleri bekleyen konuların özetlerini geçerek bazı önemli noktaların üzerinde duruyor. Birkaç püf noktanın da altını çizen yayın soru bankası kitaplarınızın yanında bulunması gereken bir yardımcı kitap.

  • Okyanus Yayınları YKS Fizik Özel Ders Konseptli Konu Anlatımı 1-2 Kitap

ÖSYM’nin Üniversite’ye giriş sınavında yapmış olduğu yenilikler ve değişen sınav sistemine oldukça hızlı bir şekilde adapte olmayı başaran yayınlardan birisi Okyanus Yayınları. Konu anlatımlarının yanı sıra hemen hemen her konunun sonunda yer alan mikro testler sayesinde konuyu hızlıca pekiştirmenize de yardımcı oluyor.

YKS Fizik Soru Bankası Kitap Önerisi

YKS Fizik çalışma kitabı tercihi yapmakta zorlanıyorum, hangi soru bankası daha iyi diye merak ediyorsanız tavsiyelerimize bir kulak asmalısınız.

  • Palme Yayınları YKS Fizik Soru Kitabı A-B

Palme Yayınları konu anlatımı kitabında olduğu gibi oldukça başarılı bir soru bankası kitabıyla da karşımıza çıkıyor. ÖSYM’nin son yıllarda üzerine düştüğü birçok soru tipine yakın soruların yer aldığı bu kitap sınava sizi en şekilde hazırlamayı vaat ediyor. Sınav öncesinde bu kitabı bitirerek sınava neredeyse hazır olabilirsiniz. Giriş seviyesi öğrenciler için uygun olmayan bu kitap Orta-Zor aralığında yer alan sorularla donatılmış durumda.

  • Esen Yayınları 2. Oturum Fizik Soru Bankası

Uzun yıllardır Üniversite sınavına çalışan öğrencilerin hangi dönemde sınava girdikleri dikkate alınmaksızın her yıl yanında olan en başarılı soru bankası üreten yayınlardan birisi kuşkusuz Esen Yayınları’dır. Orta-Zor seviyesinde diyebileceğimiz bu kitabı sizleri YKS sınavına eksiksiz bir şekilde hazırlamaya yetecektir. Kitabın tek eksiği ise soruların çözümlerinin yer almıyor oluşu diyebiliriz.

  • Karekök Yayınları 2. Oturum Fizik Soru Bankası

Karekök Yayınları sınava hazırlanan öğrencilerin her dönem sorularının oldukça zor olduğu belirtilen yayınlardan biridir. Hedefini yüksek tutan hemen hemen her öğrencinin istisnasız bir şekilde temin ederek bitirdiği bir soru bankasıdır. Birçok farklı soru tipini bir arada sunan Karekök, sizleri birçok açıdan yoracak ve başarıya sürükleyecek bir soru bankası hazırlamış.

  • Diğer Birkaç Yayın

Yayın Denizi, Okyanus Yayınları ve Limit Yayınları’nın da hazırlamış olduğu soru bankaları oldukça başarılıdır. Sınava hazırlanırken tavsiyelerimiz neticesinde bir soru bankası seçebilir ya da kendi önerdiğiniz kitaplar bulunuyorsa yorum alanından bizlerle paylaşarak diğer öğrenci arkadaşların da bilgilenmesini sağlayabilirsiniz.

Yorum yapın

1