Tıraş Makinesi Tavsiyeleri 2021

Kuşkusuz her erkeğin hayali kusursuz bir tıraş deneyimi yaşamaktır. Gelişen teknolojiyle birlikte günlük tıraş ihtiyacı ve keyfi tıraş olmayı seven erkeklerin her gün berbere para harcamasına gerek kalmamıştır. Eski usul ustura ile tıraş olmaya gerek kalınmayan son yıllarda gelişmiş tıraş makineleri sayesinde her ihtiyaca uygun kesim yapılabilmektedir. Gelişen tıraş makinesi piyasasında söz sahibi olabilmek için birçok firma sektöre giriş yaparak onlarca farklı model ürünle her kesime hitap etmeye çalışmakta, deneyimsiz birçok tüketici ise hangi ürünü seçmesi gerektiği konusunda kafa karışıklığı yaşamakta. Sizler için hazırladığımız tıraş makinesi tavsiyeleri 2021 listemizde en iyi tıraş makinesinin yanı sıra en uygun fiyatlı ürünlere de değineceğiz.

Tıraş Makinesi Tavsiyeleri 2021

Eğer daha öncesinde birçok satıcının sayfasını gezmiş ve tıraş makinesi araştırması yaptıysanız 30 TL’den başlayan fiyatlarla önü açık bir ürün yelpazesinin bulunduğu dikkatinizi çekmiştir. Bu ürün için ayırabileceğiniz bütçenizi belirledikten sonra alt tarafta yer alan ekonomik, orta fiyatlı ve üst (en iyi) segment tıraş makinelerini inceleyebilirsiniz. Ekonomik traş makinesi tavsiyesi 2021 başlığı altında fiyat & performans olarak alt segmentte yer alan en ideal ürüne yer verdik. İlgili ürün piyasanın en ucuz ürünü olmayabilir.

En Uygun Tıraş Makinesi 2021

en uygun tıraş makinesi tavsiyesi 2019Pin

En uygun tıraş makinesi 2021 ‘nin yıldızı açık ara “Gillette” oluyor. Geliştirmiş olduğu FlexBall ismi verilen teknoloji sayesinde kusursuza yakın bir tıraş deneyimi sizleri bekliyor diyebiliriz. Yüzünüze tam bir uyum sağlayan tıraş makinesi kıvrımlara ayak uydurarak kusursuz bir kayganlık ve kesim deneyimi sunuyor. Bıçakların ön ve arka tarafına yerleştirilmiş kayganlaştırıcılar cildinizde tahriş meydana gelmesini önlerken aynı zamanda soğutucu teknolojisi sayesinde cildinizde bir rahatlama hissi uyandırır. “Gillette Fusion5 ProShield Chill” satın alacağınız mağazaya göre farklılık göstermekle birlikte ortalama 50-60 TL aralığında bir satış fiyatına sahip.

Orta Fiyat Tıraş Makinesi Tavsiyesi 2021

orta fiyat tıraş makinesi tavsiyesi 2019Pin

Kısmen orta ve üst segment aralığında yer alan bir “Philips” ürününü sizlerle tanıştırmak istiyoruz. “Aquatouch” serisinin en iyi performanslarından birini sunan “AT620/14” orta fiyatlı bir ürün olarak ihtiyaçlarınızı fazlasıyla karşılayacak. Aquatouch ile tıraş olurken cildinize herhangi bir zarar veya tahriş olma riski olmaksızın mükemmel bir tıraş deneyimi yaşayacaksınız. Tıraş esnasında tıraş köpüğü ve jellerinden de yardım alarak kusursuza yakın bir tıraş deneyimi almaya hazır olun. Ortalama 150-200 TL satış etiketine sahip “Philips Aquatouch AT620/14 Islak-Kuru Tıraş Makinesi” i en yakın Philips ürünleri satan mağazadan ya da çevrimiçi mağazalardan rahatlıkla temin edebilirsiniz.

En İyi Tıraş Makinesi 2021

En iyi traş makinesi 2021 tercihinizi yapmak için sizlere 2 farklı markanın ürününü sunacağız. Tarafınızı seçmek size kalmış, en kaliteli ve profesyonel tıraş makinesi geliştiricileri arasında yer alan Braun ve Philips’in en başarılı modellerini sizler için listeledik. Eğer daha ekonomik tıraş makinesi tavsiyesi arıyorsanız yazımızın üst bölümlerine göz atmanızı tavsiye ederiz çünkü bu alanda yer alan ürünler daha üst segmente hitap eden ve fiyatı kısmen yüksek sayılabilecek modellerdir.

Braun Traş Makinesi Tavsiye 2021

braun traş makinesi tavsiyePin

En iyi tıraş makinesi 2021 listemize bir Braun ürünü yerleştirmezsek gerçekten büyük bir haksızlık edeceğimizin farkındaydık bu nedenle sizleri Braun’un en başarılı tıraş makinesi serilerinden birisi Series 3’ün üyesi “ProSkin 3040s” ile tanıştırmak istiyoruz. Üstün kesim yetenekleriyle sizlere tam anlamıyla kusursuz bir tıraş deneyimi sunuyor. Cildinizin tahriş olma riskini neredeyse sıfıra indiren bu ürün tıraş olmayı can sıkıcı olmaktan çıkarıyor ve hızlı, pratik ve kusursuz bir tıraş sunuyor. Geliştirilmiş MicroComb teknolojisi sayesinde tıraş makinenizde sakalınızı kesmek için yerleştirilen parçalar çok daha fazla kılı eşzamanlı olarak yakalamayı başarıyor. 300-350 TL fiyat etiketine sahip “Braun Series 3 ProSkin 3040s Tıraş Makinesi” ürününü Braun ürünleri satan teknoloji mağazaları ve çevrimiçi birçok mağazada bulabilirsiniz.

Philips Tıraş Makinesi Tavsiye 2021

philips traş makinesi tavsiyePin

İnsanlara fark yaratan yenilikler sunmayı hedefleyen Philips, dünya çapında isminden sıkça söz ettirmeyi başaran başarılı markalardan birisi. En büyük rakiplerinden birisi Braun’a ait bir modeli tavsiye ettiğimiz bu yazımızda alternatif olarak Philips marka bir ürün tavsiye etmezsek Braun sevmeyen birçok kişiyi karşımıza alacağımızı biliyoruz. “Philips Aqua Touch” serisinin yıldızı “Philips Aqua Touch S5050/06” rakibine oranla çok daha ekonomik bir fiyat etiketiyle karşımıza çıkıyor. Ortalama 250 TL bir fiyat etiketine sahip olan ürün üstün bir koruma teknolojisine sahip.

Kullanıcısına ferahlatıcı bir tıraş deneyimi sunan S5050/06, cildinizde kusursuz bir kayma yeteneğine sahiptir. Kusursuz bir kayış kusursuz bir tıraş deneyimini kaçınılmaz kılar. Islak ve Kuru yıkama imkanı tanıyan ürün ıslak tıraş esnasında dahi performans kaybı yaşamadan en iyi deneyimi sunuyor.

Yorum yapın

5