Araç Kamerası Tavsiyeleri 2021

Son yıllarda dünya genelinde araç içi kamera sistemlerinin zorunlu hale getirilmesi ve ülkemizde de yavaş yavaş bu konunun yasal düzenleme ile zorunlu hale getirileceği yönünde söylentilerin yaygınlaşmasıyla birlikte birçok araç sahibi araç kamerası tavsiyeleri aramaya başladı. Henüz resmi bir düzenleme bulunmuyor olsa da bu söylentiler araç kamerası piyasasını canlandırarak birçok üreticinin ürünlerini ülkemize sokmaya başlamasına neden oldu. Güncel ürünler incelendiğinde en iyi araç içi kamera 2021 de hangisi olacak?

Ülkemizde üretmiş olduğu ürünlerin satışını gerçekleştiren birçok üretici marka bulunuyor. Bu markaların birçoğu yakından tanıdığınız markalardan oluşuyor olsa da listemizde belki de ilk defa göreceğiniz üreticilere de yer verdik. Kamera seçimi yaparken piyasanın çok daha altında fiyatlara satışı gerçekleştirilen ürünleri almak zaman içerisinde büyük pişmanlıklar ve kayıtların yer almaması gibi sorunlara neden olabilir. Bu nedenle bilinen üreticilerin modellerini tercih etmekte fayda var.

Araç Kamerası Tavsiyeleri 2021

Aracınız ön, arka ve iç bölgesinde duyulan sesleri temiz bir şekilde kayıt altına alırken aynı zamanda yüksek çözünürlükte bir görüntü kaydı gerçekleştirmesi araç kamera sistemi seçimlerinizde en önemli kriterdir. Ne zaman olacağının belli olmaması sebebiyle bu tarz sistemler can güvenliğiniz ve olası kaza durumlarında kanıt olarak sunabileceğiniz kayıtların elinizde yer alması açısından oldukça önemlidir. Araç içi kamera tavsiye 2021 listemizde yer alan ürünler gerçekleştirdikleri kayıtları dahili olarak içlerine yerleştirilebilen sd kart ya da micro sd kartlara gerçekleştirmektedirler.

Bu sistemlerin çalışma mantıkları farklılık göstermekle birlikte genellikle araçlarınızın içerisinde yer alan çakmaklık alanlarına yerleştirilen güç kabloları sayesinde enerji almakta ve araç çalıştığı esnada kayıt gerçekleştirmektedirler. Aracınızın çalışmadığı durumlarda kaydı durduran sistemlerin bazıları devamlı kayıt işlemi de sağlayabilmektedir. Sizler için bulabileceğiniz en uygun fiyatlı, kaliteli araç içi kamera tavsiyesi sunmaya çalıştık.

Xiaomi Araç Kamerası

Xiaomi ismi son yıllarda oldukça sık duymaya başladığımız isimlerden birisi. Firma birçok alanda faaliyet göstermekle birlikte hemen hemen her alanda başarılı ürünler piyasaya sürmektedir. Xiaomi 70 Minutes ismini taşıyan modeli ile 1080p kalitesinde video kayıtları gerçekleştirmeniz mümkün. Uygun fiyatıyla dikkat çeken ürün aynı zamanda Wi-Fi sistemi üzerinden işlemlerini gerçekleştirmektedir. Pilli bir model olan cihaz 64 GB’a kadar hafıza kartlarını desteklemektedir.

Xiaomi araç kamerası diğer araçların plakasını okuma ve gece çekimlerinde oldukça iyi bir performans sergilemektedir. Pilli olması sebebiyle devamlı kayıt yapmayı planlıyorsanız bu ürün tam olarak ihtiyacınızı karşılamayabilir. Bu nedenle bu tarz bir düşünceniz varsa alternatif ürünlere bir göz atmanızı öneririz.

Blueskysea Araç kamerası

Blueskysea B1W model araç kamerasını hem ön hem arka camınızda kullanabilirsiniz. Uygun fiyatı ve başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran bir üründür. Ürün Wi-Fi özelliğine sahip ve cihaza yakın konumda olduğunuz sürece kayıt edilmiş görüntülere göz atabilir, telefonunuza kaydedebilir ya da silebilirsiniz. Cihazla ilgili birçok ayarı telefonunuz üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. 1080p çekim destekleyen kamera, gece çekimlerini de oldukça iyi gerçekleştirmektedir.

Yapışkanlı tutucuya sahip oluşu ve küçük ebatı birçok sürücü için arka camda kullanıma da uygun olarak görülmektedir. Arka camda da kullanabileceğiniz bu ürüne devamlı enerji vererek park elinde de kullanım sağlayabilirsiniz.

Araç Kamerası Tavsiyesi

Son olarak sizlerle birkaç model tavsiyesinde daha bulunacağız.

  • G70 WiFi
  • VİOFO A119S GPS
  • VİOFO A119 GPS
  • Viofo A129 ÇİFT KAMERA
Yorum yapın

1