2023 Kayseri Evde Ek İş İlanları

Kayseri ‘de evde ek iş veren firmalar 2023 senesinde büyük bir hızla iş dağıtmaya devam ediyor. Virüsün etkisiyle Kayseri ‘de iş verenler işi aksatmamak sebebiyle yoğun olarak evlere iş dağıtmaktadır. Nüfus bakımında oldukça kalabalık bir şehir olan Kayseri, evde ek iş arayan vatandaşlarımız için bir çok imkan sunuyor. Kayseri, Ankara’dan sonra, Anadolu’da bulunan en çok ek iş veren ilimizdir. Bu şehirde, evde iş imkanı olarak birçok pozisyonda çalışabilirsiniz. Siz de evinizde çok fazla boş vakte sahipseniz, iş arama dönemindeyseniz, öğrenciyseniz ya da aile bütçenize ek gelir sağlamak istiyorsanız aşağıda verilen Kayseri evde iş imkanlarına göz atabilirsiniz.

kayseri evde ek iş ilanlarıPin

Kayseri Evde Mantı Yaparak Para Kazanma Ek İş

Kayseri denince akla ilk gelen yöresel yemeklerden birisi olan Mantı, bu şehirde ev hanımlarına oldukça iyi paralar kazandırıyor. Kayseri’nin en iyi ek işlerinden birisi olan mantı açma, ev hanımları tarafından tercih edilen bir ek iştir. Bu işe girmeniz için ise, mantı açmadan iyi anlamanız gerekmektedir. Firmalar işe girmek isteyenleri öncelikle denemeye alabilir ve becerisini ölçebilir. Bunun nedeni ise firmaların lezzetli ve kaliteli mantılar satmak istemeleridir elbette. Siz de elinizin becerisine inanıyorsanız ve yemek yapmayı seviyorsanız, evde ek mantı yapma işini firmalardan talep edebilirsiniz. Bu iş ile beraber haftalık 400 ile 700 lira arası bir kazanç sağlayabilir, bütçenize katkıda bulunabilirsiniz. Bazı firmalar eğer işinizden memnun kalırlarsa, sizlere aylık bir maaş bağlayıp aynı zamanda sigortanızı da yatırabiliyorlar.

Kayseri Evde Çorap Temizleme Ek İşi

Kayseri tekstil üretimi açısından önemli bir potansiyele sahip olduğu için, bu tür ek işlere de rağbet artıyor. Üretilen çoraplardaki hataların giderilmesi amacıyla bazı tekstil firmaları, evlere ek iş olarak çorap temizleme işi veriyor. Kayseri içerisinde evde ek iş fırsatı arayanlar, tekstil firmalarına başvurup çorap temizleme ek işini devralabilirler. Ödeme ise genel olarak çorap başına yapılsa da, düzenli olarak devam eden işçilere firmalar aylık maaş da bağlayabiliyor.

Kayseri Evde Mandal Montajı ve Paketleme İşi

Mandal işi Türkiye’nin her bölgesinde rağbet gören, önemli işlerden birisidir. Mandal üretimi çok fazla olduğu için, firmalar artık bu işi evlere de vermeye başlamıştır. Kayseri ilinde ise mandal üretimi diğer şehirlere göre daha fazla olduğu için, evde boş vakitleri olan Kayseri yerlileri, bu ek işi yapabilirler. Mandal üreten firmalara başvurarak mandal montalama ya da paketleme işlerini talep edebilirsiniz. Bu firmalar sizin becerinize bakıp ona göre size uygun mandal ek işini verecektir. Çok zor olmayan bir ek iş olduğu için, hemen hemen tüm firmalar tarafından bir geri dönüş sağlanılıyor.

Kayseri Evde Sabun Paketleme Ek İşi

Sabun paketleme ek işi, diğer şehirlerde olduğu gibi Kayseri’de de yine oldukça popüler bir hale gelmiştir. En çok yapılmakta olan işlerden birisi olan sabun paketleme, evde oldukça kolay bir şekilde gerçekleşebiliyor. Evden çalışarak para kazanmayı isteyen her vatandaş, sabun firmalarına başvuruda bulunup bu ek işe başlayabilir.

Kayseri Evde Davetiye Katlama Ek İşi

Sabun gibi davetiye işi de oldukça rağbet gören bir diğer ek işlerden. Evde yapacak iş arıyorum diyen hanımlar ve beyler, boş vakitleri davetiye katlayarak değerlendirebilir. Bu davetiyeler ilgili firmalar tarafından evinize kargo ile gönderilir. Siz de boş vakitlerinizde bu davetiyeleri katlayıp, tekrardan geri teslim edersiniz. Davetiye katlayarak para kazanmayı düşünen her vatandaş bu işe başvuruda bulunabilir.

Yukarıdaki birçok evde ek işi Kayseride alabilmeniz mümkün. Yorum kısmından iletişime geçerek

“2023 Kayseri Evde Ek İş İlanları” üzerine 47 yorum

  1. Maddi durumdan sıkıntı çekiyoruz. Geri dönüş yapmanızı bekliyoruz.her türlü evde yapabileceğimiz işi yapabiliriz.

  2. Kayseri de yaşıyorum .Elim bu tür işlere yatkındır .Acil işe ihtiyacım var

  3. Sabun ve kokulu mum paketleme yapabilirim lütfen dönüş yaparmız ihtiyacım var

  4. Mrb ismim meryem kayseride oturuyorum evde ek iş olarak paketleme isi yapmak istiyorum dönüş yaparsanız sevinirim

  5. Acil evde ek işe ihtiyaçım var geri dönüş yaparsanız sevinirim evde sabun paketleme

  6. Merhaba benimde evde yapılabilecek işlere ihtiyacım var dönüş yapabilir misiniz

  7. Merhabalar, üniversite ogrencisiyim ve harçlığımı çıkarmak için evde paketleme işi yapmak istiyorum. Geçmiş yıllarda farklı sektörlerdr çalıştım iş tecrübem var. İletişime geçerseniz sevinirim

  8. Benim ıse çok ihtiyacım var elim becerilik ve hızlı evde 3kisiyiz acil olarak ihtiyacımvar

  9. Merabalar ek işe acil ihtiyacım var temiz ve tertipli calışırım geri dönüş yaparsanız cok sevinirim

  10. Lütfen çok ihtiyacım var kayseride yaşıyorum paketleme işi yapabilirim

  11. Kayseri İldem de ikametgah ediyorum. Daha önce evde perde süsü işiyle ugraştım eve katkıda bulunmak için yapmak istiyorum iletişime geçerseniz sevinirim.

  12. Kayseride yaşıyorum küçük çocuğum olduğu için evde ek iş yapmak idtiyorum bu işe çok ihtiyacım var lütfen dönüş yaparmısınız.

  13. Bende paketleme isi yapmak istiyorum yardimci olurmusunuz kayseride oturuyorum

  14. Evim kira hic bi yerden gelirim yok paraya ihtiyacım var çocuğum var dışarda çalışamıyorum eğer olursa çok memnun olurum kayserindeyim

  15. Kayseri Esenyurt’ta ikamet etmekteyim evde paketleme işine çok ihtiyacım var lütfen dönüş yaparsanız sevinirim lütfen

  16. Kayseri de evde davetiye katlama işi yapabilirim. İş gücü aranıyorsa hala ben yapabilirim.

Yorum yapın

2