YKS Kimya Kitap Önerileri 2021

Önümüzdeki sınav süreci içerisinde öğrencilerin sınava hazırlık aşamasında en büyük yardımcıları kuşkusuz kaynak kitaplar. Yenilenen sınav sisteminde seçmiş olduğu hedefe ulaşmak ve istediği üniversiteye gidebilmek için Kimya dersinden iyi bir derece yapmak isteyen öğrenciler için hazırlamış olduğumuz YKS Kimya kitap önerileri 2021 listemize hoş geldiniz. Bu yazı içerisinde sizlere YKS Kimya kitap önerisi verirken ihtiyacınıza uygun olan kitabı seçmenizde daha yardımcı olabilmesi adına Soru Bankası kitaplarıyla konu anlatımı içeren kitapları farklı başlıklar altında sunacağız. Rakiplerinizin çoktan çalışmaya başladığı bu başarılı kitaplara biz göz atabilir ve seçiminizi yapabilirsiniz.

Piyasada öğrenciler için sunulan tüm kitapları tek tek inceleme fırsatınız olmayacağı ve hangisinin daha iyi olduğuna dış görünüşünden karar veremeyeceğiniz için alanında başarılı birçok Kimya öğretmenimizle görüşerek sizler için en ideal kitapları seçmeye çalıştık. İncelediğimiz onlarca kitap arasından birkaç tanesini sizlerle paylaşırken oldukça zorlandık. Çünkü oldukça iyi kitaplar yer alıyor ve hangisinin sizleri başarıya giden yolda bir adım öne geçireceğini karar vermek biraz güç oldu. Umuyoruz ki yapmış olduğumuz elemeler sonucunda doğru karara varmışızdır diyerek lafı fazla uzatmadan YKS Kimya çalışma kitabı önerilerimize geçmek istiyoruz.

YKS Kimya Konu Anlatımı Kitap Önerisi

YKS Kimya Konu eksiğimi nasıl giderebilirim? YKS Kimya hangi kitap daha iyi?

  • Palme Yayınları YKS Kimya Konu Anlatımlı A-B Kitapları

Palme Yayınları kendine has bir anlatım biçimi ile öğrencilere ulaşmayı hedefleyen oldukça kaliteli bir yayındır. Piyasada bulunan kimya kitapları arasında yapmış olduğumuz incelemeler sonucunda en başarılı kitaplardan birisi dersek yanılmış olmayız. Tüm konuları ayrıntılı bir anlatım biçimiyle karşımıza getiren Palme, konuları daha iyi kavrayabilmeniz adına önemli noktalara dikkat çekerek bir anlatım sunuyor. Konularla ilgili kitapta yer alan alıştırmalar konuları pekiştirmenize yardımcı olacak.

  • Delta Kültür YKS 2. Oturum Kimya Özet

Delta Kültür tarafından sunulan Kimya kitabı konu anlatımından ziyade tekrar amaçlı tercih edilebilecek oldukça yararlı bir kaynak. Konuların özetlerinin yer aldığı ve her konuyla ilgili oldukça başarılı çözümlü testlerin yer aldığı kitap sizlere birçok konuda ipucu sunuyor. Sınava hazırlık sürecinizde en büyük yardımcınız olmaya aday.

  • Okyanus Yayınları YKS Kimya Özel Ders Konseptli Konu Anlatımı 1-2 Kitapları

ÖSYM tarafından daha net ve doğru sonuçlar elde edebilmek adına değişikliğe gittiği sınav sisteminde yer alan birçok yeni soru tipine hızlı adapte olmayı başaran Okyanus Yayınları bu konuda en önemli kaynağınız olmaya aday. Standart bir konu anlatımından ziyade Özel Ders mantığı üzerinden konuları ele alan kitap sizleri sınava en iyi şekilde hazırlayacaktır. Kitap içerisinde geçmişte ÖSYM tarafından sorulmuş sorulara da yer veriliyor. Ayrıca her konu sonunda konuyu pekiştirmeniz amacıyla küçük testler yer alıyor.

YKS Kimya Soru Bankası Önerileri

YKS Kimya soru bankası önerileri verebilir misiniz? AYT Kimya soru bankası öneri listesi.

  • Palme Yayınları YKS Kimya Soru Kitabı B

Palme Yayınları konu anlatım kitabında sunmuş olduğu kaliteyi Soru bankası kitabına da yansıtmayı başarmış. Sizleri sınava hazırlık sürecinde yalnız bırakmayacak bu kitap hemen hemen karşınıza çıkabilecek tüm soru tiplerine yer vermiş. Her konuda kaliteli birçok sorunun yer aldığı kitap, başarının ilk anahtarı olabilir. Kitabın en güzel yanı ise sayfa kenarlarında unutmuş olabileceğiniz birçok küçük nota yer verilmesi. Bu notlar sizin sık sık konuları istemsizce tekrar etmeniz ve görsel hafızanıza yerleşmesini sağlayacak.

  • Karekök Yayınları YKS 2. Oturum Kimya Soru Bankası

Standart soru bankası kitapları bana çok kolay geliyor ve artık zor sorular görmek istiyorum diyorsanız Karekök Yayınları tam size göre. Eğer farklı soru bankalarını daha öncesinde tamamlamadıysanız ilk başlarda oldukça zorlanacağınız bir kitap olduğunu söyleyebiliriz. Fakat zamanla alışacak ve gerçekten size katmış olduğu bilgileri fark edince hayran olacaksınız. Bilginizi zorlayacak ve sizi terletecek sorular arıyorsanız Karekök Yayınları’nın soru bankasına bir göz atmalısınız.

  • Bilgi Sarmal Yayınları YKS 2. Oturum AYT Kimya Soru Bankası

ÖSYM’nin son zamanlarda sormuş olduğu daha çok sözel odaklı sorulara dikkat çeken ve bunlara uygun sorulardan oluşturulmuş bir soru bankası arıyorsanız Bilgi Sarmal Yayınları tam size göre. ÖSYM’ye benzer sorulardan oluşan ve öğreticilik özelliği taşıyan bu kitap gelişiminize katkı sağlayacak.

  • Hız ve Renk Yayınları AYT Kimya Soru Bankası

Kolay testlerden başlayarak zamanla zorlaşan sorularla karşınıza çıkan bu soru bankası, sizi konuya hızlı bir şekilde adapte ederek en iyisi olmanız için gereken zorluğa yükseliyor. Sınava hazırlık sürecinizde kendine özgü sorularıyla kaliteli testlerden geçmek istiyorsanız bu kitabı kafanızın bir köşesine yerleştirin. Soruların video çözümlerinin yer alması ise oldukça iyi bir durum.

Yorum yapın

1