YKS Geometri Kitap Önerileri 2021

Merhabalar arkadaşlar, bu yazımızda bizlere sık sık iletmiş olduğunuz 2021 YKS sınavında sizleri bekleyen Geometri sınavı için tavsiye kitap önerilerinde bulunacağız. Birçoğunuz YKS Geometri kitap önerileri 2021 listesi yayınlamayacak mısınız ya da YKS geometri kitap önerisi yok mu? Tarzında soruları bizlere iletti. Bu nedenle bizde sizlerin sınavda daha başarılı olabilmeniz ve kendinizi sınava daha kendinizden emin bir şekilde girebilmeniz için birkaç kitap derledik.

YKS ve AYT Geometri kaynak önerisi verebilir misiniz diye sorularınıza daha fazla kayıtsız kalmadık ve sizler için ülke genelinde en çok tercih edilen ve bizlerin de değerlendirmesinden geçen kitapları listeleyeceğiz. Piyasada yer alan ve birçok öğretmenin onayını almış, öğrenciler tarafından beğenilerek çözülen kitapları derleyebilmek için derin bir araştırma yaptık.

AYT ve YKS Geometri Kitap Önerisi

Kitap önerilerimizi konu anlatımlı ve soru bankaları olmak üzere 2 farklı başlık altında sizlerle paylaşacağız. İhtiyacınıza uygun kitabı seçerek sınava rakiplerinizin bir adım ilerisinde girebilirsiniz.

YKS Geometri Konu Anlatımı Kitap Önerisi

  • Palme Yayınları YKS Geometri Konu Anlatımlı

Palme Yayınları geçmişten günümüze birçok alanda öğretmen ve öğrencilerin takdirini almayı başaran bir yayın serisidir. Oldukça kaliteli kitaplar, konu anlatımları ve sorular oluşturan yayınevi birçok alanda başarısını gösterdiği gibi YKS Geometri çalışma kitabı ihtiyacınızı karşılayabilecek düzeydedir. Sınava kadar geçen hazırlık sürecinizde ihtiyaçlarınızı fazlasıyla karşılayacağından emin olabilirsiniz.

  • Esen Yayınları TYT AYT Geometri Rehber Sorularla Konu Anlatımı

Her yıl birçok öğretmen ve öğrenci tarafından en çok tercih edilen yayınların başında gelen Esen Yayınları, yeni sınav sistemine hızlı bir şekilde adapte olarak güncel konulara uygun birçok anlatım ve soru hazırlamış. Birçok derste gösterdiği başarıyı Geometri kitabı içinde gösterdiğinden şüphe yok. YKS Geometri hangi kitap tercih etmeliyim diye düşünüyorsanız Esen Yayınları’na bir göz atın. İçerisinde detaylı konu anlatımlarının yanı sıra konuyu size öğretme amaçlı sorularda yer alıyor.

  • Okyanus Yayınları AYT Geometri Özel Ders Konseptli Konu Anlatımı

Okyanus Yayınları yeni müfredat ve sınav sistemine hızlı bir şekilde entegre olarak her üniteyi mümkün olduğunca sade ve anlaşılır bir şekilde kaleme almış. Öğrenmeniz gereken tüm konuları anlaşılır başlıklar ve anlatımlarla birleştirerek sunuyor. Konu anlatımlarının sonunda kısa testler ile konuyu pekiştirmenize yardımcı oluyor. Sınava oldukça iyi bir şekilde hazırlanmak için ideal bir kaynak.

YKS Geometri Soru Bankası Kitap Önerisi

  • YKS 1. ve 2. Oturum Geometri Soru Bankası Esen Yayınları

Geometride belirli bir alt yapım var ve giriş seviyesini atlatmış bir öğrenciyim diyorsanız Orta-Zor seviye aralığında yer alan Esen Yayınları’nın kitabını tercih edebilirsiniz. Kendinizi geliştirmek ve birçok farklı soru tipini görerek sınava dört dörtlük hazırlanmanızda yardımcı bir kaynak.

  • YKS 2. Oturum Geometri Soru Bankası Karekök Yayınları

Kendisine yüksek hedefler belirlemiş, yüksek bir derece ve sıralamayla iyi bir üniversiteye yerleşmek isteyen öğrenciler için Orta-Zor aralığında bir soru bankasıyla karşımıza çıkan Karekök Yayınları, konuları kavradığını ve tek eksiğinin farklı soru tipleri görmek olduğunu düşünen öğrencileri hedef alıyor. Sınavda karşınıza çıkması muhtemel birçok soru tipi bu soru bankasında sizleri bekliyor.

Yorum yapın

1