Travazol Krem Nedir? Fiyatı Ne Kadar? 2023

Travazol krem önemli birçok cilt sorunun tedavisinde kullanılan oldukça etkili bir üründür. Özellikle mantar ve egzama gibi sorunların giderilmesi amacıyla kullanılan Travazol krem, son dönemlerde etkisi en fazla merak edilen cilt sağlığı ürünler arasında ilk sıralarda yer almaktadır. Bu sebeple sosyal medya ve internet aramalarında Travazol krem nedir? Ne işe yarar, nasıl kullanılır ve fiyatları nelerdir şeklindeki sorularla sık sık karşılaşılmaktadır.

travazol krem ne işe yararPin

Travazol Krem Nedir?

Travazol krem, egzama ve mantar gibi cilt sorunların tedavisinde kullanılan etkili bir üründür. Düzenli ve hekim tavsiyesine göre kullanıldığında tedavi süresini kısaltır. Doğru kullanıldığında etkili sonuçlarla sorunları ortadan kaldıran travazol kremin ne amaçla kullanıldığı sorusunun en doğru cevabı, günümüzün cilt ve deri hastalıklarında en sık tavsiye edilen ürünlerinden biri olduğudur. İçeriğinde bakteri oluşumunu önleyen etken maddeler barındıran krem, düzenli olarak kullanıldığında sorunların kalıcı olarak giderilmesini sağlayarak cilt yapısını düzeltir.

Travazol Krem Ne İşe Yarar?

Travazol kremin birçok kullanım alanı mevcuttur. Genellikle ağrılı iltihaplar, kızarıklık, kaşıntı ve egzama gibi cilt sorunlarının giderilmesi amacıyla kullanılan medikal bir üründür. Sadece eczanelerden tedarik edilebilen ürün hekim tavsiyesi olmadan amacı dışında kullanılmamalıdır. Travazol kremin ne işe yaradığı ve nasıl kullanıldığı konusunda bilgi sahibi olmak için ambalaj içerisinde bulunan prospektüsün dikkatli bir şekilde incelenmesi yeterlidir.

Travazol 2023 Fiyatı Ne Kadar?

Travazol krem eczanelerde 15 gramlık tüplerde satışa sunulmakta olup, İzokonazol, nitrat, diflukortolan valerat etken maddelere sahip bir üründür. Mart 2022 tarihindeki satış fiyatı 30 TL olan ürün yalnızca eczanelerden temin edilebilmektedir. Cilt sorunlarının giderilmesi ile ilgili ilaç ve kremlerin fiyatlarında olduğu gibi Travazol 2023 fiyatı ne kadar şeklindeki soruların cevaplarını internet üzerinden yapılan aramalarla veya eczanelere sorarak öğrenmek mümkündür.

travazol ne kadarPin

Travazol Deri Kremi Faydaları

Travazol kremin içeriğinde bulunan etken maddeler sayesinde birçok önemli cilt sorununun çözümünde etkilidir. İçeriğinde bulunan maddelere alerjisi olmayan kişiler tarafından kullanılması tavsiye edilen ürün, küçük yaşta görülen kızamık, suçiçeği gibi hastalıkların tedavisinde kesinlikle kullanılmamalıdır. Travazol deri kremi faydaları arasında öne çıkanlar aşağıdaki listede yer almaktadır.

  • Egzama
  • Ağrılı iltihap
  • Kaşıntı
  • Mantar
  • Bakteri oluşumları
  • Alerji
  • Deride İltihap Tedavisi
  • Cilt problemleri, dökülme vb.
  • Terleme nedeniyle oluşan pişiklerin tedavisinde oldukça etkilidir.

Virüs sebebiyle ortaya çıkan uçuklarda hiçbir etkisi olmayan Travazol krem, hekim tarafından uygun görülmediği takdirde kesinlikle kullanılmamalıdır. Bilinçsiz kullanıldığı takdirde İçerdiği maddelere karşı alerjisi bulunan kişilerde daha farklı sorunlara sebep olabilmektedir.

Travazol Krem Kullananların Yorumları

travazol kullanıcı yorumlarıPin

Travazol krem sıklıkla görülen mantar, egzama ve buna bağlı kaşıntıların giderilmesi amacıyla kullanılan etkili bir kremdir. Travazol kremi kullananların yorumları incelenerek ne tür sorunların giderilmesine olanak sağladığı hakkında bilgi sahibi olmak mümkündür.

-Ayak mantarım için kullanıyorum 1 kez kullanım sonrasında 5-6 ay süreyle mantar uzaklaşıyor. Düzenli kullanım halinde ömür boyu uzaklaştıracağından eminim.

– Travazol kremim, benim başucumda olan en önemli kremdir. Kaşınan her yerime sürerim, mantara iyi gelmesinin yanı sıra kaşıntı ve yanmaya da iyi geliyor.

– Genellikle genital bölge kaşıntılarına verilen krem. Gece yatmadan önce sürüldüğünde büyük oranda rahatlama sağlıyor.

– Mantar, egzama ve pişiğe bundan daha iyi gelebilecek bir krem olamaz.

– Tükendikçe yeniden aldığım bir ürün. Atak dönemlerinde burun ve kulakta meydana gelen kızarıklık ve kaşıntıyı gidermesinin yanı sıra, göğüs arasında meydana gelen kaşıntıların giderilmesinde de oldukça etkili. Bu yüzden yanımdan ayırmak bile istemiyorum.

– İltihap için kullanmıştım. Gerçekten çok faydasını gördüm. 2 hafta içerisinde doktorumun bana belirtmiş olduğu sonuca ulaştığım için çok mutluyum.

– Yüzümdeki kistik sivilcelerin yeniden nüksetmesi sebebiyle kullanmaya başladım umarım söylendiği gibi iyi gelir.

travazol fiyatı ne kadar 2020Pin

Travazol Krem Nasıl Kullanılır?

Öncelikle bu kremi doktor tavsiyesiyle kullanmanızı öneririz. Çünkü egzama ve mantar gibi hastalıklar kişiden kişiye değişebilen ve tedavisi farklı şekilde ilerleyen bir süreç olabilmektedir. Dolayısıyla bir hekime muayene olduktan sonra, hekim tarafından yazılıp kullanılması sağlığınız açısından en doğrusu olacaktır.

Bu krem günde 2 defa kullanılmaktadır. Ancak tabii ki hekiminiz size farklı bir kullanım ölçüsü belirlediyse buna uymanız gerekmektedir. Sitemizde yer alan bilgiler sadece bilgi verme amaçlı yer almaktadır.

Travazol kremi kullandığınızda, hastalığınızın tedavisi için doktorunuzun belirtmiş olduğu süre boyunca aksatmadan zamanında kullanmaya özen gösteriniz.

Yorum yapın