Snapchat Kullanıcı Adı Değiştirme

Snapchat, dünya genelinde ve ülkemizde en fazla kullanılan mobil uygulamalardan biri. Farklı özellikleri ile kullanıcılarının keyifli dakikalar geçirmesini sağlıyor. Ancak bazı kullanıcılar, bir süre sonra kullanıcı adlarını değiştirmek istediğinde, bunu tam olarak nasıl yapacaklarını bulamıyorlar. Snapchat kullanıcı adı değiştirme ve buna ilişkin diğer bilgileri yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Snapchat Nedir?

İnternet teknolojisi ve mobil cihazların gelişmesi ile 2010’lu yıllarında başında birçok mobil uygulama geliştirilmeye başlandı. Bunlardan birisi de Snapchat olup, kısa sürede milyonlarca kullanıcı tarafından indirildi. Bobby Murphy ve Evan Spiegel tarafından geliştirilen bu uygulamanın temel mantığı bir süre sonra kendiliğinden silinen video ve fotoğrafların gönderilmesidir. Bu özellik, insanların ilgisini çekmekte son derece başarılı olmuştur.

Instagram tarafından satın alınacağı iddia edilse de, bu iddia gerçekleşmemiştir. Günümüzde çok sayıda insanın aktif olarak kullandığı Snapchat, en önemli sosyal medya uygulamalarından birisidir.

Snapchat kullanıcı adı değişir miPin

Snapchat Kullanıcı Adı Nasıl Değiştirilir ?

Bu uygulamayı kullanmak için kullanıcıların bir hesap oluşturması gerekiyor. İşte bu aşamada dikkatsiz ve özensiz bir şekilde kullanıcı adı oluşturanlar, daha sonra bunları değiştirmek istediklerinde bazı sorunlar yaşayabiliyor. Peki, Snapchat kullanıcı adı değiştirme nasıl yapılır?

Kullanıcı adınızı farklı nedenlerden dolayı değiştirmek mi istiyorsunuz? Size kötü bir haberimiz var. Maalesef Snapchat kullanıcı adı değiştirmeye izin vermiyor. Dolayısıyla uygulamada hesap oluştururken dikkatli olmalı ve kullanıcı adınızı özenli bir şekilde belirlemelisiniz.

Bazı internet sitelerinde Snapchat kullanıcı adı değiştirme hilesi adı altında bir takım paylaşımlar yapılmaktadır. Burada yer alan bilgilerin gerçek olmadığının bilinmesi gerekir. Bunların önemli bir bölümü, sizde kullanıcı adı ve şifre isteyerek hesaplarınızı çalmak isteyebilir. Dolayısıyla da söz konusu türden sitelerden uzak durmalı ve hesap bilgilerinizi kimseyle paylaşmamanız gerekir.

Snapchat İsim Değiştirme

Her ne kadar kullanıcı adı değiştirme konusunda ciddi bir katılık olsa da, isim değiştirme noktasında bir serbestlik vardır. Uygulama içinde isminizi rahatlıkla değiştirebilirsiniz. Bunun için izlemeniz gereken yol ise şu şekildedir:

  • Uygulamaya girdikten sonra sağ üst köşede yer alan çark sembolüne basın.
  • Açılan sayfadaki isimler bölümünü seçin.
  • Bu bölümden isminizi istediğiniz gibi değiştirin.
  • Yeni isminizi kaydedin ve işlemi sonlandırın.

Kesin Yöntem İle Snapchat Kullanıcı Adı Değiştir

Snapchat kullanıcı adı değiştirme için kullanabileceğiniz tek bir yöntem vardır. O da yeni bir hesap oluşturmaktır. Eğer aynı telefon numarası ile hesap oluşturmak istiyorsanız, öncelikle eski hesabınızı silmeyi unutmayın. Silme işlemi son derece basittir. Snapchat hesap silme sayfasından bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Android snapchat kullanıcı adı değiştirme ya da diğer işletim sistemlerinde bu işlemi yapmanın tek yolu, yeni hesap oluşturmaktır. Hesabınızı oluştururken yeni bir kullanıcı adı belirleyebilirsiniz. Bu aşamada kendinize has bir kullanıcı adı belirlemeniz, ilerleyen dönemlerde benzer bir sorun yaşamamanız için son derece önemlidir.

Yorum yapın

1