Rize Evde Ek İş İlanları, Rize Evde Ek İş Veren Firmalar 2021

Rize de ki evde ek iş ilanları hakkında bilgi vermeden önce Rize şehrimiz hakkında bilgi verelim. Doğu Karadeniz’de yer alan Rize, yaklaşık 350 bin nüfuslu bir kentimizdir. Kentin ekonomisi; çay üretimi ve arıcılık, balıkçılık gibi sektörlere dayanmaktadır; kentte sanayileşme son derece azdır. Koronavirüs salgını, bütün ülkede olduğu gibi, Rize halkının ekonomik durumunu da olumsuz etkilemiştir. Bunun yanısıra evde geçirilen zamanın artması da, Rizelilerin, ek iş yapma talebini artırmıştır. Son zamanlarda arama motorlarında Rize’de evde ek iş ilanları içeriğinde artışın nedeni de, bu taleptir.

Rize’de evde ek iş fırsatları arayanlar, daha önceki dönemlerde, boş zamanı olan öğrenciler, ev kadınları, engelliler, emekliler gibi işgüçleriydi. Ancak koronavirüs salgınından sonra işini tamamen ya da geçici olarak yitirenler ya da evde geçirdikleri zamanı artanlar da evde iş yaparak ek gelir elde etmenin yollarını aramaya başlamışlardır.

Rize’de Evde Yapılabilecek İşler

rize evde ek iş ilanlarıPin

Rize’de evde ek iş veren firmalar, farklı sektörlerdendir; bu nedenle, el becerisine dayanan, basit çok sayıda farklı iş bulunabilmektedir. Rize’de en yaygın olarak bulunabilecek iş, evde çay paketlemedir. Çay üretiminin başkenti olan ilde ve ilçelerinde, çay üreten firmalar, evde poşet çay paketlemesi yaptırmaktadırlar. Parça başı fiyatlandırılan bu iş, oldukça iyi gelir sağlamaktadır.

Rize Evde Düğüm Dikme İşi

rize evde düğme dikme işiPin

Örneğin tekstil firmaları, evde düğme dikme işi vermektedirler. Bu iş, sadece kadınların değil, aynı zamanda erkeklerin de yapabileceği, oldukça kolay bir iştir. Parça başı ücretlendirilen düğme dikme, yapılan işin sayısına göre gelir getirmektedir.

Rize Evde Paketleme İşi

rize evde paketleme işiPin

Rize’de evde ek iş olarak yapılabilecek bir başka iş de, paketlemedir. Perakende firmaların birçoğu, evde paketleme yapabilecek eleman aramaktadırlar. Kına, tespih, sabun, boncuk, bağcık, mum, gibi birçok ürünün paketlenmesi, kolay ve sadece biraz el becerisiyle yapılabilecek işlerdir. Paketleme işi, 5-6 kişilik gruplar halinde daha kolay ve hızlı yapılabildiği için, özellikle kalabalık aileler için uygundur. Bu işte de parça başı ücret ödenmektedir.

Rize Evde Hediyelik Eşya Hazırlama İşi

rize evde hediyelik eşyaPin

Hediyelik eşya hazırlama işi de, evde yapılabilecek işlerdendir. El becerisi olan herkes, evde, takı, tespih, anahtarlık, süs eşyası gibi ürünler üretebilir. Kazak, hırka, eldiven gibi örgü işleri de, evde yapılabilir. Bu tür ürünleri internette satmak ya da toptancı firmalarla anlaşarak onlar için üretmek mümkündür. Hediyelik eşya işi, ek iş olmanın ötesine geçebilecek, ailenin geçimi için gerekli kazancı sağlayabilecek denli potansiyeli yüksek bir iştir.

Evde Montaj İşi Rize

evde montaj işi rizePin

Evde ek iş olarak yapılabilecek bir başka iş de, montaj işidir. Günlük hayatta kullanılan birçok eşyanın montajı, evlerde yapılabilmektedir. Ürünlerin yapıştırılması ya da vidalanması şeklinde yapılan montaj işi, oldukça basittir. Montajda kullanılan tüm malzemeler, işi veren firma tarafından sağlanmaktadır.

Evde Nikah Şekeri Yapım İşi Rize

evde nikah şekeri yapım işiPin

Nikah şekeri yapımı, genellikle evlerde yapılan bir iştir. Gerekli malzemeyi ve nasıl yapılacağına ilişkin talimatları veren firmalar, parça başı ödeme yaparlar. Oldukça kolay bir iştir; her yaştan ve cinsiyetten kişiler tarafından yapılabilir.

Makale Yazarlığı İle Para Kazanamak

çanakkale içerik yazarak para kazanmaPin

Yazı yazabilen, okumayı ve yazmayı seven kişiler için evde yapılabilecek en iyi işlerden birisi de, makale yazarlığı, metin yazarlığı, blog yazarlığı gibi işlerdir. Bu tür işler, internet kullanabilen ve Türkçe’yi en doğru biçimde kullanarak yazabilen kişiler için, önemli bir ek gelir kaynağıdır.

Rize’de Evde Ek İş Nasıl Bulunur?

Rize evde ek iş ilanları için, öncelikle kentteki firmaların bu tür bir ihtiyacının olup olmadığına bakılmalıdır. Rize ve ilçelerindeki firmalarda yeterli iş bulunamazsa, kargo ile evlere iş veren firmalara başvurulmalıdır. Bu firmalara ulaşabilmek için internette yapılacak küçük bir araştırma yeterlidir. İnternet ortamında, evlere kargoyla iş veren firmaların ilanları takip edilerek başvuru yapılmalıdır.

“Rize Evde Ek İş İlanları, Rize Evde Ek İş Veren Firmalar 2021” üzerine 14 yorum

  1. Evde paketleme işi yapmak istiyorum lütfen geri dönüş yaparmısınız

  2. Evde paketleme işi yapabilirim ne olursa paketlerim düğün şekeri mum ne olursa Rize merkezdeyim

  3. Paketleme işi yapabilirim ne olursa olsun bu işe ihtiyacım var zamanında boncuk mum ve mandal paketlemesi yaptım geri dönüşlerinizi bekliyorum teşekkürler

  4. Rize de çay paketleme yapabilirim 2 kişiyiz 25 yaşındayım el pratikligi de var
    @aylamsn017@gmail.com

  5. Muharrem bey,
    Varsa daha önce yaptığınız ek işler varsa yazabilir misiniz?

  6. Boncuk cay fındık paketleme yapilir trabzon merkez üç kisiyiz

Yorum yapın