LoL Skin Hilesi İndir – 2023

League Of Legends oynayan oyuncuların sıklıkla kullandığı LoL skin hilesi aslında bildiğimiz sıradan hilelerden farklıdır. Normalde hile kullanımının genel amacı, oyun içinde üstünlük sağlamak için silahlar, görünmezlikler, ölümsüzlükler ya da para vb. şeyler için yapılır. Ancak LoL skin hilesi kullanımının tek amacı oyunda ücretli olarak satılan kostümlerin, ücretsiz olarak kullanılmasıdır. Ayrıca bu kostümleri kullandığında da sadece oyunucunun kendisi görebilmektedir. Dolayısıyla diğer hilelerden bu bakımdan ayrılmaktadır.

League Of Legend skin hilesi ile ilgili detaylara geçmeden önce eğer ilginizi çekiyorsa LoL kaç gb başlıklı yazımızı ziyaret edebilirsiniz.

LoL Skin Hilesi

Daha detaylı anlatmak gerekirse LoL skin dünyanın en sevilen bilgisayar oyunlarından biri olan League of Legend oyunu sırasında kostüm kullanmaya yarayan bir programdır. Özellikle gençler tarafından tercih edilen bu oyun, bazı oyun severler de neredeyse bağımlılık düzeyindedir.

Oyun içeriğinde zaman zaman değişiklikler yapılarak farklı karakterler, oyun modları, görsel efektler, ses efektleri ve yeni kıyafetler oyuna dahil edilmektedir. Oyun içerisinde ‘’skin’’ olarak adlandırılan kıyafetlerin bir bölümü ücretsiz olmakla birlikte büyük çoğunluğu ancak bir miktar para ödenerek alınabilmektedir.

Lol skin olarak adlandırılan program sayesinde yeni kıyafetleri ücretsiz olarak kullanabilen League of Legend oyuncuları kolayca indirebildikleri bu program sayesinde oyunu daha keyifli bir hale dönüştürebilmektedir. Oyuna yeni başlayanlar veya para vererek kıyafet almaktan kaçınanların en sık sorduğu sorulardan biri de hiç kuşkusuz lol skin nedir sorusudur.

lol skin hilesi indirPin

Lol Skin Hilesi İşe Yarıyor Mu?

Lol skin programı, oyun içerisinde kullanıma sunulan tüm kıyafetlerin ücretsiz olarak elde edilmesine olanak sağlayan bir programdır. Bilgisayarınıza indirdiğiniz takdirde farklı görsel efektlere ve karakterlere sahip olabilmenizi sağlayan program sayesinde yüzlerce farklı kostüm arasından tercih yaparak oldukça kısa bir sürede dilediğiniz kılığa bürünebilirsiniz.

Ancak bu hileyi kullanarak yapmış olduğunuz değişimler rakipleriniz veya diğer oyuncular tarafından fark edilmiyor. Yani sizin elde ettiğiniz avantajlar ve yeni kostümler sadece sizin ekranınızda görüntüleniyor. Ancak siz yine de oyunu farklı kostümlerle oynayarak kendim için görsel değişimler yaratmak istiyorum diyorsanız, lol skin hilesini kullanarak kendinizi olduğunuzdan farklı bir görünüme sokabilirsiniz.

Böylece kendi oyun zevkinizi tatmin ederek oyunu daha motive bir şekilde oynayabilir, dilediğiniz zaman dilediğiniz kılığa bürünerek oyunu kendi adınıza daha keyifli bir hale getirebilirsiniz.

Lol Skin Nasıl Kurulur?

Lol skin nedir konusuna açıklık getirdikten sonra sıra geldi programı nasıl kuracağınıza. Oldukça basit bir şekilde kurulabilen programı bilgisayarınıza indirdikten sonra programı klasöre çıkarın. Daha sonra sırasıyla,

  • Klasör içerisinde bulunan ‘’LOLPRO 8.24.5.exe’’ adındaki dosyaya tıklayın.
  • Kurulum başarıyla gerçekleşmiş ve karşınıza oyun kahramanları çıkmışsa, işleminiz hatasız bir şekilde gerçekleşmiş demektir.
  • Ekranınızda beliren kahramanlardan herhangi birinin kostümünü beğenerek ‘’hazır’’ butonuna basın.
  • Sonrasında kullanmak istediğiniz kostümü seçin ve ‘’ACTİVE SKIN HERE’’ butonuna basarak yeni kıyafetinizi aktive edin.

Lol skin hilesini kullanarak tüm kostümleri üzerinizde kullanabilir ve hangi kostümün hangi efektlere sahip olduğunu deneyerek görebilirsiniz. Böylece oyunu oynadığınız sırada en beğendiğiniz görsel ve ses efektine sahip bulunan kıyafetini sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Lol skin nedir, nasıl kurulur konusunu irdelediğimiz yazının sonunda belirtmemiz gereken son şey, lol skin hilesinin oyunun yapımcıları tarafından korsan yazılım olarak değerlendirildiği ve bu sebeple zaman zaman oyuncuları banladığıdır. Banlanma konusunda kesin bir hüküm olmamakla birlikte, bu tür işlemleri yaparken son derece dikkatli olmakta yarar var.

Lol Skin Hilesi İndir

Windows kullanıcıları aşağıdaki linkle tıklayarak Lol skin hilesini direkt olarak indirebilir. Mac kullanıcıları modelini yazabilirse buna göre bir bilgi verilecektir.

Direkt İndir

LoL Skin Ban Riski Var Mı?

Her ne kadar basit bir hile sayılsa da netice itibariyle bir hiledir. Dolayısıyla hesabınızın kapanma riski her zaman münkün. Bu sebeple hileyi kullanırken hesabınızın kapanması riskinide kabul etmiş varsayılırsınız. Yüksek ranklı hesaplarınızda kullanmanızı tavsiye etmiyoruz.

Aşağıda görmüş olduğunuz birçok Lol Skinleri, hile ile kullanılabilir.

Pin

lol skinPin

lol skinPin

lolskinPin

LoL oynayan birçok kişinin yaşamış olduğu problemlerden birisi ise LoL fps arttırma sorunudur. Uzun uğraşlar sonucunda elde ettiğimiz tecrübelerimizle bu konu hakkında bir içerik hazırladık. Eğer sizde böyle bir sorun yaşıyorsanız bu konu hakkında yazmış olduğumuz makaleyi okuyabilirsiniz.

Yorum yapın