Kocaeli – İzmit Evlere Ek İş Veren Firmalar – 2023

Kocaeli, ülkemizin en önemli sanayi bölgelerinden birisidir. Bundan dolayı iş imkanı bakımından ciddi bir zenginliğe sahiptir. Ancak yaşam pahalılığının son dönemde artması, insanların evde ek iş aramasına neden olmuştur. Bu noktada Kocaeli evde ek iş ilanına yoğun bir ilgi olduğu söylenebilir. Bilindiği gibi evde yapılan ek işler, hem zamandan tasarruf etmek hem de ek kazanç sağlama konusunda son derece başarılıdır.

Kocaeli’ndeki evlere ek iş veren firmaların bu alandaki ihtiyaca etkin bir şekilde cevap verdiği söylenebilir. Söz konusu firmalar, evde yapılacak işlere dair gerekli malzemeleri verir ve işin nasıl yapılacağını anlatır. Genel olarak kolay olan işlerin yapılması sırasında, böylece herhangi bir sorun yaşanmaz. Hatta bahsedilen işleri ailenizle birlikte yapabilir ve bu sayede kısa sürede tamamlayabilirsiniz.

Evde ek iş seçeneği son derece caziptir. Ancak bu noktada dikkatli olunması gerekir. Çünkü bazen tamamen dolandırıcılık için ilan verilmesi gibi olumsuz durumlar yaşanabilmektedir. Böyle bir sorun yaşamamak için mutlaka iş alacağınız firmayı ve iletişim bilgilerini detaylı olarak araştırın.

izmit kocaeli evde ek işPin

İzmit Evde Ek İş İlanları

Evde yapılacak farklı türden işler vardır. Bunlar basit olmasına rağmen, bir noktadan sonra sıkıcı olabilir. Çünkü bazen yüzlerce bazen de binlerce kere aynı işlemin tekrar edilmesi gibi bir durum vardır. Ancak ek gelir elde ederken ortaya çıkan sıkıcılık, ciddi bir sorun değildir.

Ek kazanç sağlamak isteyenlerin sayısı her geçen gün biraz daha artmaktadır. Buna bağlı olarak 2023’de İzmit evde ek iş ilanlarına olan ilginin artacağını şimdiden söylemek yanlış olmaz. En fazla talep görecek işlerin ise şunlar olması beklenmektedir:

İzmit Evde Montaj İşi


Kocaeli, Türkiye’nin en önemli sanayi bölgelerinden birisidir. Burada çok farklı türden ürünün üretimi yapılır. Söz konusu ürünlerden bazıları birden fazla parçadan oluşur. İşte bu parçaların birleştirilerek ürünün tamamlanması işini bazı küçük işletmeler, evlere verir.

İzmit evlere ek iş veren yerlerden montaj işini aldığınızda, size gerekli malzemeler verilecek ve işi nasıl yapmanız gerektiği detaylı olarak anlatılacaktır. Zorlanmadan yapacağınız bu işe günde 3-4 saat ayırarak, aylık 1.750 TL üzerinde gelir elde edebilirsiniz.

İzmit Evde Nikah Şeker Yapma İşi


Nikahların vazgeçilmezleri arasında nikah şekerlerini saymak yanlış olmaz. Nikaha katılanlara hatıra amaçlı olarak verilen bu ürünlerin hazırlanması işi, çoğunlukla evlere verilir. Çünkü her davetli için hazırlanması gerektiğinden, bir nikah için bile yaklaşık bin adet nikah şekerine ihtiyaç duyulabilir.

Nikah şekeri hazırlamak son derece kolaydır. Ancak bu işin zamanında teslim edilmesi büyük bir öneme sahiptir. Bundan dolayı esnek bir iş olmadığını ve söylenen zamanda bitirmeniz gerektiğini asla aklınızdan çıkarmayın. Bu işi düzenli olarak yaptığınızda, aylık 1.500 TL civarında bir gelir elde edebilirsiniz.

Kocaeli Evde Sabun Paketleme İşi


Adından da anlaşılacağı üzere sabunların paketlenmesi üzerine bir iştir. Size teslim edilen sabunları, verilen paketlere istenen sayıda yerleştirmeniz yeteri olacaktır. Basit ve bir noktada zevkli sayılacak bu iş için günlük en az 2-3 saat ayırmanız gerekir. Bu sayede elde edeceğiniz ek gelir miktarı ise 1.400 TL üzerinde olacaktır. Azımsanmayacak kadar önemli olan bu rakam, farklı ihtiyaçlarınızı giderme noktasında ciddi bir katkı yapacaktır.

Kocaeli Evde Ek İş Veren Firmalar

Kocaeli evde yapılacak ek iş ilanlarına ilişkin genel detaylar bu şekildedir. Söz konusu işlerde kullanacağınız malzemeler için küçük bir depozito talep edilebilir. Bu durum, son derece normaldir. Ancak aşırı yüksek depozito istenmesi durumunun normal olmadığını aklınızdan çıkarmayın. Ayrıca firmayı araştırmadan depozitoyu yatırmayın. Böylece dolandırılma riskinizi tamamen sıfıra indirmiş olacaksınız.

Evde ek iş veren firmalara ulaşmak için aşağıdaki kısımdan iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Sitemizi ziyaret eden evde ek iş sahipleri bu sayede kolayca size ulaşacaktır.

“Kocaeli – İzmit Evlere Ek İş Veren Firmalar – 2023” üzerine 4 yorum

  1. Merhaba iyi günler evde sabun paketleme işi yapmak istiyorum iş deneyimim var fakat paketleme işi yapmadım şans verirseniz yapmak isterim sıkıntılı günlerdeyiz eşime destek olmak istiyorum

  2. Mihriban hanım merhabalar,
    Daha önce evde ek iş yaptınız mı?

  3. Merhabalar Ben ev hanımıyım kocaeli İzmit’te oturuyorum evde paketleme işi arıyorum bana dönüş yaparsanız çok sevinirim gerçekten ihtiyacım var bu işe Şimdi de teşekkür ederim

  4. Evde yapabileceğim montaj paketleme işi arıyorum 0534 657 38 99

Yorum yapın

1