Hakkâri Evde Ek İş İlanları 2021

Evde ek iş imkanları son yıllarda Hakkâri ilinde de artış göstermektedir. Firmalar da evde ek iş imkânı arayan kişilerle görüşmekte ve hem zamandan kazanmakta hem de birçok ailenin geçimine katkı sağlamaktadır. Sizler için Hakkâride ki evde ek iş veren firmaların hangi tür iş aldığınızı araştırdık. Hangi işleri kolayca yapabileceğinizi belirledik. Ve tabii ki ortalama kazançları hakkında fikir edinerek bu konuda sizi bilgilendirmeye çalıştık.
Hakkari evde ek iş ilanları ve Hakkari evde ek iş olarak neler yapabilirsiniz gelin bunlardan bahsetmeye başlayalım.

2021 Hakkari Evde Ek İş

Öncelikle Hakkari Türkiye’nin doğusunda, bu sebeple Hakkaride evde ek iş ilanı bulamayız diyorsanız yanılıyorsunuz demektir. Çünkü artık kargolar aracılığıyla, Türkiye’nin neresinde olursanız olun ek iş alabilmektesiniz. Yapmanız gereken tek şey, aşağıda beğendiğiniz iş ilanlarını ve geçmişte bu işi yapıp yapmadığınız, tecrübeniz hakkında yorum kısmından işveren okurlarımıza mesaj bırakmanızdır.
İş sezonu olarak 2021’e yaklaştığımız için, Hakkari evde ek iş ilanları 2021 yılına yönelik hazırlanmıştır.

hakkari evde ek iş ilanları 2021Pin

Hakkari Evde Ek İş Veren Firmalar

Evde Çorap Paketleme İşi


Hakkaride yapabileceğiniz ilk evde ek iş türü çorap paketleme işidir. Çorap firmaları ürettikleri çorapları alıcı firmalara paketler halinde göndermektedir. Makinelerde hazırlanan çoraplar paketleme makinalarına geçerken iplikler oluşturmakta ve bu da ürünün daha ucuza satılmasına neden olmaktadır. Bu durumu çözmek isteyen firmalar ürettikleri çorapları koliler halinde evlere göndermekte ve evde ek iş arayan insanlardan çorapları paketler halinde hazırlamalarını istemektedir. Paketlenen çorapları daha sonra bir araç göndererek almakta ve doğrudan alıcı firmalara göndermektedir. Bu şekilde firmalar çoraplarda oluşan deformelerin önüne geçmektedir.  Bu iş için aylık kazanç ortalama olarak 700 TL ile 1100 TL arasında değişmektedir. Elbette Hakkaride birçok türde evde ek iş vardır. Bunlardan bir diğeri ise detaylarını aşağıda verdiğimiz mantar tıpa paketleme işidir.

Evde Mantar Tıpa Paketleme İşi


Hakkaride yaşayanların başvuru yapabileceği bir diğer evde k iş ise yukarıda da dediğimiz gibi, mantar paketlemedir. Hakkâri ili içerisinde yer alan mantar tıpa üretimi yapan fabrikalar ürettikleri bu tıpaları alıcı firmalara vermeden önce paketler halinde hazırlatmaktadır. Özellikle meşe ağacından üretilen mantar tıpalar oldukça fazla alıcı bulmaktadır. Üretilen mantar tıpaların makinelerle paketleme işleminde zarar görmesi üretici firma için oldukça kötü olacağı için paketleme işini evlerde yaptırmaktadır. Oldukça kolay bir şekilde yapılan mantar tıpa paketleme işinde üretici firmanın istediği şekilde 10’lu, 50’li veya 100’lü paketler halinde mantar tıpaları hazırlayarak firmanın gönderdiği alıcıya paketlenen mantar tıpaları verebilirsiniz. Aylık olarak 500 TL ile 1.000 TL arasında kazanç sağlayacağınız bu işi uzun vadeli yaparak düzenli iş olarak görebilirsiniz. Hatta şunu söyleyebiliriz ki Hakkaride evde ek iş veren firmalardan bazıları mantar paketleme işinde asgari ücret dahi vermektedir.

Evde Saat Parçaları Paketleme İşi


SKolumuza taktığımız saatlerin fabrikalarda hazır şekilde çıktığını sanıyorsanız oldukça yanılıyorsunuz demektir. Saatler fabrikada parça parça üretilmekte ve alıcı firmalara parçalar halinde gönderilmektedir. Alıcı firmalarda bu saat parçalarını bir araya getirerek satışa hazır hale getirmektedir. Siz de saat parçası üretimi yapan fabrikalarla görüşerek saat pimi, saat kordonu, saat yedek parçası paketleme işlemlerini yapabilir ve ciddi miktarlarda para kazanabilirsiniz. Hatta saat parçaları paketleme işinin yanı sıra saat pimi takma işi de yapabilirsiniz. Bazı firmalar saatleri alıcılara hazır halde satmak için evlere saat parçalarını göndermekte ve sizlerden bu saat parçalarını birleştirmenizi istemektedir. Evde bu iki işi yaparak ciddi gelirler elde edebilirsiniz. Saat parçaları paketleme ve saat parçalarını takma işleri için aylık kazancınız 1.000 TL ile 1.900 TL arasında olabilir. Hakkaride evde ek iş almak isteyen kişilerin bu iş ilanını zor sanıyor olabilirler. Ancak son derece basit ve kolaydır.

Evde Kulak Çöpü Paketleme İşi


Evde ek işi Hakkaride arıyorsanız, zor bulacağınızı sanıyor olabilirsiniz. Ancak gelişen teknolojiyle artık birçok firma farklı şehirlerde üretim yapmakta ve kargo yoluyla bunu evde ek iş yapanlara ulaştırmaktadır. Eğer sizde evde ek iş arıyorsanız, bu işten çok para kazanabilirsiniz. Fabrikalar tarafından üretilen kulak çöplerini evde paketlemek isterseniz üretici firmalarla görüşerek toplu halde kulak çöpü alıp bunları yine firmalardan aldığınız kutulara dizerek firmalara teslim edebilirsiniz. Kulak çöpü paketleme işi diğer işlerden daha zor bir iştir. Çünkü kulak çöpü paketleri 100’lü, 250’li, 500’lü ve 1.000’li hallerde bulunur ve bunları paketlemek için tek tek saymanız gerekmektedir. Çevrenizde bulunan kulak çöpü üretici firmalarla görüşerek bu işe kısa bir sürede başlayabilir ve aylık 100 TL ile 3000 TL arasında gelir elde edebilirsiniz. Bu işte hızlı, dikkatli olmanız çok iyi para kazanmanızı sağlayacaktır.

Yukarıda yer alan ortalama gelirler kişilerin bu iş için ayırdıkları zamana ve fabrikaların farklı fiyat vermesinden kaynaklı olarak değişmektedir. Biz yaptığımız araştırmalar sonucu ortalama fiyatları belirledik ve iş fırsatlarının sonuna yazdık.
Eğer Hakkaride evde ek iş arıyorsanız, öncelikle yazımızda belirttiğimiz ek iş modellerinden hangisinin uygun olduğuna karar verip sonrasında yorum kısmından kendiniz hakkında bilgiler verebilirsiniz. Bu durumda sitemizi gezen işverenler size ulaşabilir.

Yorum yapın

1