Emla Krem Nedir? Emla Fiyatı 2021

Emla krem, ağda, dövme, lazer epilasyon ve bölgesel anestezi gerektiren birçok uygulamada kullanılan bir üründür. Son dönemlerdeki satış grafiğine bakıldığında çok büyük bir yükselişte olduğu görülen emla krem, sosyal medya dâhil olmak üzere birçok platformda en sık konuşulan sağlık ürünlerinden biridir. Özellikle acı ve ağrıya dayanıklılığı artıran, Emla kremin fiyatı ve hangi amaçlarla kullanıldığı gibi merak edilen tüm soruların yanıtı yazımızın devamında yer alıyor.

emla krem nedirPin

Emla Krem Nedir?

İçeriğinde bulunan Lidokain ve Prokain maddelerinin etkisiyle uygulama yapılan bölgeyi kısa sürede uyuşturan Emla krem, günümüzde en sık tercih edilen ürünlerden biridir. Kadınlar tarafından estetik uygulamalar sırasında kullanılan emla krem, diğer kremlere nazaran daha hafif olması sebebiyle doktorlar tarafından da tercih edilmektedir. Oldukça yaygın kullanım alanlarına sahip olması ve etkileri sebebiyle sosyal medya başta olmak üzere birçok mecrada emla nedir sorusu sıklıkla sorulmaktadır.

  • Ağda,
  • Dövme
  • Kulak deldirme
  • Lazer epilasyon
  • Sünnet öncesi ve sonrası
  • Cerrahi uygulamalar emla kremin sıklıkla kullanıldığı alanlardır.

Sürüldüğü bölgeyi kısa süre içerisinde acıya duyarsız hale getiren emla kremin en önemli özelliklerinden biri de hücre zarındaki sinirlere herhangi bir zarar vermeden etki göstermesidir.

emla kremin fiyatıPin

Emla Krem Nasıl Sürülür?

Emla cilde tatbik edilmeden önce bölgenin mutlaka temizlenmiş olması gereklidir. Temizleme sonrasında nohut tanesi büyüklüğünde krem alınarak cilde ince bir tabaka halinde sürmek ve ovarak iyice nüfuz etmesini sağlamak gerekir. Uygulama yapılan bölgeyi bir bezle kapatarak yarım saat süreyle bekletmeniz halinde uyuşma gerçekleşecektir. Daha önce kullanmamış olanlar, kremin ambalajı içerisinde bulunan prospektüsü okuyarak emla krem nasıl sürülür hakkında bilgi edinerek uygulama yapmaları tavsiye edilmektedir. Cildin ince olduğu bölgelerde kullanma ihtiyacı duyulduğunda veya ağda öncesinde 1 saat bekledikten sonra işlem yapılması uygundur.

Emla Kremin 2021 Fiyatı Ne Kadar?

emla krem ne işe yararPin

Emla krem acı ve ağrıya duyarlılığı artıran etkisiyle son 2 yılda %300 fiyat artışı yaşamış olan bir üründür. 22. Mart 2021 tarihi itibarıyla eczanelerde 181,10 TL fiyatla satışa sunulan kremle ilgili fiyatları internet üzerinden araştırabilir veya eczanelerden emla kremin 2021 fiyatının ne kadar olduğunu öğrenebilirsiniz.

Emla Kremin Muadili İlaçlar

Emla kremin bu tür etkilere sahip kremler arasında etkili oluşuyla öne çıkmakla birlikte gerek fiyat gerekse farklı sebeplerden dolayı muadil ürünler tercih edilebilmektedir. Emla muadili ilaçlar konusunda yaptığımız araştırma sonucunda elde ettiğimiz bilgileri aşağıda sizler için sıraladık.

  • Anestol pomad
  • Lokalen pomad
  • Janssen lokal anestezi kremi
  • Bellot anestezi kremi
  • Master lokal anestezi kremi

Emla Krem Kullananların Yorumları

emla krem kullananların yorumlarıPin

Emla krem deride bölgesel uyuşma sağlayarak geçici bir süre ağrı ve acıya duyarsızlık sağlamak amacıyla kullanılır. Son dönemlerin en popüler ürünlerinden biri olması sebebiyle birçok kullanıcı deneyimlerini sosyal medya başta olmak üzere birçok farklı mecrada paylaşmaktadır. Daha önce hiç kullanmamış olup denemek isteyenler için derlediğimiz Emla kullananların yorumları arasından seçtiklerimizi okuyarak bilgi sahibi olabilirsiniz.

-Epilasyon öncesi bölgeye sürüp 5-10 dakika beklenirse acı hissini gerçekten azaltıyor.

-Acı ve ağrı hissi kişiden kişiye değişebildiğinden dolayı ilacın etkileri de farklılık gösterebilir. Ağda öncesi sürüp bölgeyi naylon bir poşetle kapatarak 45 dakika beklediğinizde acı hissi kayboluyor.

– Ağda öncesinde sürüp 45 dakika beklememe rağmen çok fazla etkili olmadı

– Kesinlikle tavsiye ederim. Çok yedirmeden sür ve epilasyona gir etkisini hissedeceksin.

– Bikini bölgeme sürüp 2 dakika süreyle ovaladıktan sonra streçle kapatarak 45 dakika beklerim ve sonuç muhteşem.

Yorum yapın