2023 TYT Problemler Kitap Önerileri

2021 TYT Problemler Kitap ÖnerileriPin

Meraklıyız ekibi olarak sizlere en iyi 2023 TYT Problemler Kitap Önerileri listesini sizler için hazırladık. 2023 YKS sınavına girecek üniversite adayları için birbirinden güzel Problemler Kitap Önerileri bu listede yer alıyor.

2023 TYT Problemler Kitap Önerileri

YKS sınavının TYT oturumunda en önemli derslerden biri de matematiktir. Matematik dersinde en çok soru gelen konulardan biri ise problemlerdir. TYT Matematik testindeki 40 sorunun neredeyse yarısı problemlerden gelmektedir. Bu yüzden sınava girmeden önce mutlaka en az bir tane problem kitabı bitirmeniz gerekmektedir. 2023 TYT Problemler Kitap Önerileri listemizdeki tüm kitaplar sınavdaki sorulardaki soruları doğru şekilde cevaplamanız için yeterli olacaktır.

Listemizdeki kitapların tamamı daha önce YKS sınavına giren öğrencilerin ve matematik branş öğretmenlerinin tavsiyeleri göz önünde bulundurularak hazırlanmıştır. Her bir kitap çok kalitelidir. Kolaydan zora doğru sıralanmıştır. Listedeki tüm kitaplar matematik netlerinizi arttırmanıza yarayacaktır.

Antrenman Yayınları Hiç Problem Değil Problemler Soru Bankası

Temel seviye bir problem kitabı arıyorsanız Antrenman Yayınları Hiç Problem Değil kitabı tam da size göre. En temel seviyeden başlayan soruları ile bütün problem konularını öğrenebilirsiniz. Ayrıca kitaptaki soruların tamamı video çözümlü olduğu için takıldığınız yerlerde Video Çözüm uygulaması nasıl çözüldüğünü görebilirsiniz. Ancak bu kitap TYT sınavındaki problem soruları için tek başına yeterli olmayacaktır. Bunun yanında mutlaka daha ileri seviyede bir ya da birkaç kitap daha çözmeniz gerekmektedir.

Şenol Hoca Çıtır Çerez Problemler Soru Bankası

Şenol Hoca YouTube kanalından da tanıdığımız Matematik Öğretmeni Şenol Hoca tarafından yazılmıştır. Kolay seviye bir kitaptır. Temel seviye, kolay seviye ve orta seviye sorular vardır fakat orta seviye sorular az sayıda bulunmaktadır. Bu kitap da TYT Problemler için tek başına yeterli olmayacaktır. Yanında tamamen orta seviye olan bir kitap daha çözmenizi tavsiye ederiz. Problemler konusunda kendinizi biraz zorlamakta fayda vardır. Aynı şekilde bu kitaptaki soruların tamamı da video çözümlüdür. Çözümlerin tamamı Şenol Hoca tarafından yapılmıştır.

Okyanus Yayınları Problemler Soru Bankası

Her problem konusu için tek tek soru analizi yapılarak tüm soru tiplerinden birer test bulunan bir kitaptır. Okyanus Yayınları tarafından hakkı verilerek hazırlanmış bir kitaptır. Bu kitaptaki soruların tamamı yeni nesil olarak hazırlanmıştır. ÖSYM’nin sınavda sorduğu soruların neredeyse aynıları sormuştur. Bu kitaptaki soruları çözerek TYT sınavındaki problemler sorularının bir kısmını doğru yanıtlayabilirsiniz. Ancak tüm soruları doğru cevaplamak için yanına bir tane daha problemler kitabı bitirebilirsiniz. Ayrıca kitabın tamamı video çözümlüdür.

Benim Hocam Taktiklerle Problemler Konu Anlatımlı Soru Bankası

Benim Hocam YouTube kanalında matematik konu anlatımları yapan matematik öğretmeni İlyas Güneş tarafından yazılmıştır. Tamamı yeni nesil sorulardan oluşmaktadır. Soruların her biri, birbirinden kalitelidir. Yeni nesil sınav sistemine uygun olmasının yanı sıra gerek tasarımı gerek görselliği ile de ön plana çıkan bir kitaptır. Kitabın tamamı video çözümlüdür. Kitabın yazarı İlyas Güneş tarafından çözümler yapılmıştır. Yapamadığınız ya da takıldığınız bir soru olduğunda bu video çözümleri işinize yarayacaktır.

Acil Yayınları Problemler Soru Bankası

Acil Yayınlarının problemler soru bankası kitabı 2023 TYT Problemler Kitap Önerileri listemizdeki en zor kitaptır diyebiliriz. Tamamı orta ve zor seviye sorulardan oluşmaktadır. ÖSYM’nin sorduğu problem sorularından daha zor sorular bu kitap içinde yer alır. Sınavdaki tüm matematik sorularını doğru yapmak isteyen öğrencilerin çözmesi gereken bir kitaptır. Çok yükseklerde iddianız yoksa gerek motivasyon açısından gerek de zorlanmamak açısından bu kitabı çözmenize gerek yoktur.

Yorum yapın