2023 TYT Matematik Deneme Önerileri

2021 TYT Matematik Deneme ÖnerileriPinMeraklıyız ekibi olarak üniversite adaylarına görebileceğiniz en iyi 2023 TYT Matematik Deneme Önerileri listesini hazırladık. 2023 YKS sınavına girecek adaylar bu denemeleri çözerek netlerini istedikleri seviyeye çıkartabilir.

Matematik kolay bir ders değildir. Öğrencilerin büyük bir kısmı matematik çözmekte zorlanır. Öyle ki YKS sınavında doğru cevaplanan matematik soru sayısı 2.5 – 4 arasındadır. Bu durumu avantaja çevirmek sizin elinizde eğer ne kadar çok doğru matematik sorusu cevaplarsanız, standart sapma sayesinde, puanınız rakiplerinize göre artacaktır.

Matematik netlerinizi arttırmak için soru bankası çözmek yetmeyecektir. Üstüne denemeler çözerek ne durumda olduğunuzu her hafta ya da belirli zaman aralıkları çözmeniz gereklidir. Çünkü, soru bankasında yalnızca tek bir konudan soru çözersiniz. Ancak bir denemede o ders ile ilgili tüm konular karşınıza çıkar. Bu da hem konu eksiklerinizi belirlemede hem de zamanı doğru yönetiyor musunuz yönetmiyor musunuz bunu öğrenmede faydalı olur.

2023 TYT Matematik Deneme Önerileri

Sizler için hazırladığımız 2023 TYT Matematik Deneme Önerileri listesi kolaydan zora doğru sıralanmıştır. Listedeki her bir kitap daha önce YKS sınavına giren ve derece yapan öğrencilerin önerdiği kaynaklardır. Ayrıca matematik branş öğretmenleri ve dershane hocaları da bu listeyi kontrol edip onaylamıştır.

Arı Yayınları X Ray TYT Matematik Denemeleri

Arı Yayınları tarafından hazırlanan bu deneme kitabı piyasadaki diğer deneme kitaplarından biraz daha farklıdır. Kitap içinde ilk olarak konu denemeleri sonra genel matematik denemeleri yer almaktadır. Yani temel kavramlar denemeleri, çarpanlara ayırma denemeleri ve problemler denemeleri gibi her konu için özel deneme bulunmaktadır. Konu denemelerinde her bir soru tipine yer verilmiştir. Konuların ardından 10 adet genel TYT Matematik denemesi bulunmaktadır. Denemeler, yeni nesil sorulardan oluşmak ile birlikte ÖSYM ile aynı zorluk seviyesindedir. Ayrıca soruların tamamı video çözümlüdür.

Çözüm 3D Yayınları TYT Matematik Simülasyon Denemeleri

Çözüm 3D Yayınları tarafından hazırlanan bu deneme kitabındaki tüm sorular yeni nesildir. Kitap içinde toplamda 10 tane matematik denemesi bulunmaktadır. Denemelerin her biri farklı zorluk seviyesindedir. 1, 2 ve 3. deneme kolay seviyedir. 4, 5, 6 ve 7. deneme orta seviyedir. 8, 9 ve 10. matematik denemesi ise zor seviye olarak hazırlanmıştır. 2023 TYT Matematik Deneme Önerileri listemizde yer alan bu kitaptaki soruların tamamı video çözümlüdür. 3D Video Çözüm uygulamasını telefonunuza indirerek çözümleri görebilirsiniz.

Bilgi Sarmal TYT Matematik Branş Denemeleri

Bilgi Sarmal yayınları, ÖSYM zorluk seviyesine uygun, yeni nesil sorular ile donatılmış bir deneme kitabı hazırlamıştır. Kitabın içinde 15 adet TYT matematik denemesi bulunmaktadır. Denemelerdeki soruların her biri yeni sınav sistemi ile tam uyumludur. Ayrıca Bilgi Sarmal Video Çözüm uygulamasında tüm soruların çözüm videoları yer almaktadır. Kitap içinde toplamda 600 matematik sorusu bulunmaktadır. Piyasadaki kitap fiyatlarına bakıldığında oldukça uygun bir fiyata sahiptir.

Hız ve Renk Yayınları TYT Matematik Denemeleri

Hız ve Renk yayınları tarafından piyasaya sürülen bu kitap, 2023 YKS sınavına girecek olan üniversite adaylarının matematik netlerini görmesi ve konu eksiklerini belirlemesi için hazırlanmıştır. Kitabın içinde toplamda 12 adet genel tyt matematik denemesi yer almaktadır. Her bir deneme ÖSYM tarzı yeni nesil sorular ile donatılmıştır. Ayrıca ne durumda olduğunuzu görebilmeniz için kazanım analiz tablosu da yer almaktadır. Bu tablo ile birlikte denemelerdeki net artış ve azalışlarınızı bir kağıt üzerinden takip edebilirsiniz.

Acil Yayınları TYT Acil Matematik Rejenerasyon Denemeleri

Acil Yayınları tarafından hazırlanan ve piyasaya sürülen bir denemedir. Listedeki diğer denemelere nispeten biraz daha zordur. Başlangıç için tavsiye edilmez. Ancak soruları oldukça kaliteli olarak hazırlanmıştır.

Yorum yapın

1