2023 TYT Kimya Kitap Önerileri

2021 TYT Kimya Kitap ÖnerileriPin

Meraklıyız ekibi olarak sizlere en iyi 2023 TYT Kimya Kitap Önerileri listesini hazırladık. 2023 YKS sınavına girecek üniversite adayları bu Kimya kitapları çözdüğünde rakiplerine fark atacak.

Üniversite sınavına girecek öğrencilere özel olarak hazırladığımız bu listede piyasadaki en çok satılan, en çok tercih edilen ve en çok çözülen tyt kimya kitapları yer almaktadır.

2023 TYT Kimya Kitap Önerileri

2023 TYT Kimya Kitap Önerileri listesini hazırlarken kolay, orta ve zor seviye olarak ayırdık. Böylece kendi seviyenizde olan bir zorluktaki kitabı alarak çözmeye başlayabilirsiniz. Kendi seviyenizin üstünde olan bir kitabı satın almanızı tavsiye etmiyoruz. Aynı şeklinde kendi seviyenizin altında olan bir kitabı da satın almanızı tavsiye etmiyoruz. Çok zor kitaplar, motivasyon ve istikrar açısından sizi olumsuz etkileyebilir. Çok kolay kitaplar ise zaten gözünüz kapalı yapacağınız soruları tekrar tekrar çözmek ve zaman kaybına uğramaktan başka bir şey değildir. Kendinize ne kadar güveniyorsanız o zorluk seviyesinde bir kitap almalısınız. Bir deneme çözerek netinize göre kitap zorluk seviyesini ayarlayabilirsiniz.

Kitap önerileri listelerimizde her zaman yeni nesil sorular bulunan, her yıl güncellenen, soruların zorluk seviyeleri uçuk olmayan kitaplardan seçtik. Ayrıca her bir kitap öğretmenler, öğrenciler ve dershane hocaları tarafından onaylanan kitaplardır.

Okyanus Yayınları 40 Seansta Kimya Soru Bankası

Okyanus yayınları tarafından hazırlanan bu kitap en temel seviyeden başlayarak öğrenciye Kimya dersini öğretmeyi hedefler. Tüm TYT konuları kitap içinde yer almaktadır. Hem soru bankası hem de konu anlatımlı bir kitap olarak kullanılabilir. Her konu için sorulardan önce konu anlatımları bulunur. Daha sonra kolaydan zora doğru giden testleri vardır. Aynı zamanda kitaptaki soruların tamamı video çözümlüdür. Uygulama mağazasından Okyanus Video Çözüm uygulamasını telefon ya da tabletinize indirerek çözüm videolarına ulaşabilirsiniz.

Karekök Yayınları Kimya Sıfır Soru Bankası

Karekök yayınları tarafından hazırlanan bu kitap, temel seviyeden başlamaktadır. Başlangıç kitabı için uygundur. Kimya öğrenmek için yeterlidir ancak eski bir kitap olduğu için Temel Yeterlilik Testi soruları ile benzeşim göstermemektedir. Yeni nesil sorular kitapta yoktur. Yalnızca temel atmak için çözülmesi uygun görülen bir kitaptır.

Antrenmanlarla Kimya Çözümlü ve Konu Anlatımlı Soru Bankası

Antrenman Yayınları tarafından piyasaya sürülen bu kitap, en basit Kimya kitaplarından biridir. Kitaptaki sorular hazırlanırken hiçbir şey bilmeyen öğrencilere yönelik olacağı düşünülerek hazırlanmıştır. Antrenmanlarla Matematik kitabı gibi sadece konular hakkında bir temel atmayı sağlar. Kolay seviye kitapların yanında mutlaka orta seviye ve zor seviye bir soru bankası kitabı daha bitirmenizi tavsiye ederiz. Çünkü bu kitaplar TYT sınavında size yeterli olmayacaktır.

Çap Yayınları TYT Kimya Soru Bankası

Az çok temelinize güveniyorsanız Çap Yayınları tarafından hazırlanan orta seviye TYT Kimya soru bankası kitabı sizin işinize yarayabilir. Temeli hiç olmayan öğrenciler, bu kitap yerine listenin üstündeki kolay seviye kitapları tercih etmeleri daha doğru olur. Çünkü zaman zaman zorlayıcı sorular da kitap içinde karşınıza çıkabilir. Ayrıca kitabın tamamı video çözümlüdür. Çap Video Çözüm uygulaması ile video çözümlere ücretsiz olarak erişim sağlayabilirsiniz.

Palme Yayınları TYT Kimya Soru Bankası

Fen dersleri kitaplarında başarısı ile bilinen Palme Yayınları, TYT Kimya Soru Bankası kitabında da aynı başarıyı devam ettirerek listemizde kendine yer bulmayı başarıyor. Yeni sınav sistemindeki gibi sorular kitap içinde nadiren de olsa yer almaktadır. Orta ve zor seviye bir kitaptır. Genel olarak sizi zorlamaz fakat elbet çok zorlanmanıza neden olacak sorular karşınıza gelebilir.

Yorum yapın

1