2023 TYT Fizik Kitap Önerileri

2021 TYT Fizik Kitap ÖnerileriPin

Sevgili öğrenciler, Meraklıyız ekibi olarak sizlere en iyi 2023 TYT Fizik Kitap Önerileri listesini hazırladık. Bu listedeki fizik kitaplarını çözerek 2023 YKS sınavına en iyi şekilde hazırlanabilir ve sınavda karşınıza gelecek tüm soruları doğru yanıtlayabilirsiniz. Dilerseniz daha fazla uzatmadan kitap önerileri listemize geçelim.

2023 TYT Fizik Kitap Önerileri

Alt taraftaki listede bulabileceğiniz 2023 TYT Fizik Kitap Önerileri, daha önceden sınava giren öğrenciler, dershane hocaları ve Fizik branş öğretmenlerine sorularak hazırlanmıştır. Bu listedeki kitapları çözdüğünüzde gözle görülür oranda netlerinizde artış ve fizik dersinde daha yüksek bir başarıya ulaşacaksınız.

2023 TYT Fizik Kitap Önerileri listesindeki tüm kitaplar yeni nesil sorulardan oluşmaktadır. ÖSYM tarzı sorulardan oluşan kitapları tek tek inceledik ve en iyilerini sizlere sunduk. Bu kitaplarda eski tip sorular da bulunmaktadır. Ancak o sorular konuyu anlamanız için vardır. Konuyu anlayıp, kavradıktan sonra sınav tarzında soru çözüm yapmanız için bol miktarda yeni nesil sorular da kitap içinde yer almaktadır.

Okyanus Yayınları 40 Seansta TYT Fizik Soru Bankası

En temel seviyeden başlayan bu kitabı Okyanus Yayınları hazırlayarak piyasaya sürmüştür. Kitap içinde hem sorular hem de konu anlatımları yer almaktadır. Her konu için ufak ders notları bulunmaktadır. Böylece hem tekrar yaparak hem de soru çözümü yapabilirsiniz. Ayrıca kitaptaki her bir test kendi arasında seviyelere ayrılmıştır. Kolay seviye, orta seviye ve zor seviye olarak üç farklı zorluk seviyesinde testler hazırlanmıştır. Fizik dersinde kendinize çok güvenmiyorsanız bu kitap ile başlayabilirsiniz.

Yayın Denizi Sıfırdan Başlayanlara TYT Aktif Fizik Soru Bankası

Yayın Denizi tarafından hazırlanan bu kitap isminden de anlaşıldığı gibi Fizik dersine sıfırdan başlayanlar için oluşturulmuştur. TYT Aktif Fizik Soru Bankası kitabını başlangıç seviye olarak çözebilirsiniz. Ancak kitapta çok fazla soru çeşitliliği olmadığını göz önünde bulundurun. Tüm soruları temel seviyede olduğu için yalnızca fizik dersine bir giriş yapmanızı sağlamıştır. Konuları öğrendikten sonra bu kitaptan soru çözerek daha iyi kavrayabilirsiniz. Ardından mutlaka orta seviyede bir Fizik soru bankası daha çözmeyi unutmayın. Çünkü temel seviye sorular ÖSYM’nin yaptığı TYT sınavında size en fazla 1 tane soru kazandırır.

MF Kazanım Yayınları TYT Fizik Soru Bankası

MF Kazanım yayınları tarafından hazırlanan bu kitap ÖSYM’nin yeni sınav sistemi ile tam uyumlu olarak hazırlanmıştır. Kitaptaki soruların tamamı yeni nesildir. Orta seviye zorlukta bir kitaptır. Başlangıç seviye için önerilmez. Eğer daha önce bir orta seviye kitap çözdüyseniz ya da başlangıç seviye kitap bitirdiyseniz satın alıp çözebileceğiniz türden bir kitaptır. Temelinizin sağlam olduğunu düşünüyorsanız ya da daha güçlü bir temel istiyorsanız MF Kazanım Yayınları TYT Fizik Soru Bankası kitabını satın alarak çözebilirsiniz.

Hız ve Renk Yayınları TYT Fizik Soru Bankası

Hız ve Renk yayınları tarafından piyasaya sürülen bu kitap gerek tasarımı gerek soru kalitesi gerek de kitap içeriği ile ön plana çıkmaktadır. Öğretmenler ve öğrenciler tarafından çok sevilen bir kitaptır. Çünkü basamaklı öğrenme sistemi ile öğrencilere Fizik dersini kademe kademe öğretmeyi hedefler. Bu sayede kolaydan zora doğru bir öğrenme şekli ile daha sağlam bir şekilde netlerinizi arttırırsınız.

Palme Yayınları TYT Fizik Soru Bankası

Palme yayınlarına ait TYT Fizik Soru Bankası kitabı, yüksek net hedefleyen öğrencilerin mutlaka çözmesi gereken TYT Fizik kitap önerileri listesinde bulunan kitaplardan biridir. Çünkü 7’de 7 yapmak için mutlaka bir zor seviye kitap çözülmesi gerekmektedir. Palme yayınları gerek sınav seviyesinde gerek de daha zor sorular ile bunu tam anlamıyla öğrencilere vermektedir.

Yorum yapın

1