2023 Şanlıurfa Evde Ek İş Veren Firmalar

Alınan maaşın, artan giderleri karşılamadığı durumlarda insanlar, ek bir gelir kaynağına ihtiyaç duyarlar. Bunun en basit yolu ise ek bir iştir. Ancak ekstradan bir işe gitmek için zaman bulamayanlar, evde ek iş seçeneklerini değerlendirebilir. Şanlıurfa evde ek iş ilanlarına baktığınızda, bahsedilen şekilde yapabileceğiniz çok sayıda iş olduğunu göreceksiniz.

Şanlıurfa, Güneydoğu Anadolu Bölgesinin en önemli kentlerinden birisidir. Burada, çok sayıda ek iş fırsatı vardır. Şanlıurfa’da evlere ek iş veren firmalar ve işletmeler, ek kazanca ihtiyacı olanlar için önemli imkanlar sunarlar. Yazımızın devamında, bu konuyla ilgili merak ettiğiniz bütün detayları bulabilirsiniz.

Şanlıurfa Evde Ek İş İlanı

şanlıurfa evde ek iş ilanlarıPin

Evde yapabileceğiniz farklı türden işler vardır. Bunlar için günde 2-3 saat zaman ayırmanız gerekir. Akşam dinlenirken, televizyon izlerken yapabileceğiniz kadar basit olan bu işler üzerinden önemli gelirler elde edebilirsiniz. 2023 yılında Şanlıurfa’da evde ek iş ilanlarından öne çıkacaklar şunlardır:

Şanlıurfa Evde Paketleme İşi


Paketleme, son derece basit bir iştir. Farklı ürünleri, belirtilen şekilde paketlere yerleştirme olarak ifade edilebilir. Bazen kına gibi toz halinde ürünler, bazen de çorap gibi daha farklı ürünlerin paketlenmesi istenir. Paketleme yaparak aylık bazda 1.500 TL civarında bir rakam kazanabilirsiniz.

Eğer paketleme yapmak isterseniz, ilgili firma tarafından işle ilgili olan bütün malzemeler size teslim edilir. Eğer ağırlığa dayalı bir paketleme işi var ise terazi veya hassas tartı da geçici olarak size verilecektir. Bu malzemeleri kullanarak, dikkatli bir şekilde paketleme işini yaparak, ürünleri hazırlamalısınız. Ürünleri teslim ettikten sonra paranız elden veya banka hesabınız üzerinden ödenir.

Şanlıurfa Evde Nikah Şekeri Yapma İşi


Şanlıurfa, yüksek nüfusu ile dikkat çeken illerimiz arasında yer alır. Nüfusun fazla olması, buradaki nikah sayısının da fazla olması anlamına gelir. Söz konusu durum nedeniyle size önemli bir gelir kapısı oluşabilir. Her nikahın vazgeçilmezi olan nikah şekerlerini evde hazırlayarak, ciddi bir gelir elde edebilirsiniz.

Nikah şekeri, hazırlanması son derece basit bir ürün olarak ifade edilebilir. Şanlıurfa’da evlere ek iş veren yerlerin birçoğunda nikah şekeri işini bulabilirsiniz. Ancak yaz aylarında daha fazla iş imkanı olurken, kış döneminde ise bunların azaldığını aklınızdan çıkarmayın. Nikah şekeri yaparak ayda 1.400 TL üzerinde bir ek kazanç elde edebilirsiniz.

Şanlıurfa Evde Tespih Yapma İşi


Kültür yapısı, tarihi ve diğer özelliklerinden dolayı Şanlıurfa’da tespih kullanımı son derece fazladır. Bu durum, tespihlere olan ilginin artmasına neden olur. Bazı işletmeler, tespih yapma işini evlere verir. Böylece evde söz konusu işi yaparak ek gelir elde etme fırsatı yakalamış olursunuz.

Tespih yapmak son derece basittir. Genel olarak ipe boncuk dizme olarak da ifade edilebilir. Tespihin büyüklüğüne göre ödeme miktarı değişir. Ancak ortalama olarak 50-60 kuruş ödendiği söylenebilir. Bu iş sayesinde aylık 1.600 TL üzerinde gelir elde edebilirsiniz.

Şanlıurfa Evlere Ek İş Veren Yerler

Yukarıda genel hatları ile anlatılan evde ek iş imkanından yararlanırken dikkatli olmanız gereken bazı önemli noktalar vardır. Öncelikle bu piyasada çok sayıda firma vardır ve maalesef bunlardan bazıları güvenilir değildir. Böyle firmalardan uzak durmanız son derece önemlidir. Eğer bu alanda ilk defa çalışacaksanız, mutlaka iş alacağınız firmayla ilgili bir araştırma yapın. Böylece dolandırılma riskinizi ortadan kaldırmış olacaksınız.

Bilmeniz gereken bir diğer husus ise ülkemizdeki, dolayısıyla da Şanlıurfa’daki evlere ek iş veren firmalar, malzemeleri teslim etmeden önce bir miktar depozito talep edebilir. Bunlar genellikle cüzi miktarlardır. Firmaların güvenilir olduğunu anladıktan sonra bu depozitoyu yatırarak işe başlayabilirsiniz.

“2023 Şanlıurfa Evde Ek İş Veren Firmalar” üzerine 11 yorum

  1. Evde iş yapmak istiyorum. Titiz çalışacağımdan emin olabilirsiniz.

  2. Merhaba,
    Gülsüm hanım
    Daha önce evde ek iş yaptınız mı?

  3. Merhaba Zeynep hanım,
    Daha önce yaptığınız bir iş var mı acaba birde Şanlıurfanın hangi ilçesindensiniz?

  4. 18,19,20 yaşlarında 3 kız kardeşiz ihtiyaçlarımızı karşılamakta çok fazla zorluk yaşıyoruz 3ümüzde okuyoruz bu iş için çok uygun olduğumuzu düşünüyorum lütfen bize ulaşırsanız çok seviniriz çok ihtiyacımız var. El becerisi olarak bir çok kursta eğitim aldık lütfen ulaşın bize

Yorum yapın

1