2021 LGS Paragraf Kitap Önerileri

2021 LGS Paragraf Kitap ÖnerileriPin

Meraklıyız olarak sizlere en iyi 2021 LGS Paragraf Kitap Önerileri listesini hazırladık. Liseye geçiş sınavına hazırlanırken tavsiye ettiğimiz paragraf kitaplarını çözerek rakiplerinize fark atabilirsiniz. Bu sayede hayallerinizdeki nitelikli liseye gitmeye bir adım daha yaklaşabilirsiniz.

2021 LGS Paragraf Kitap Önerileri

Milyonlarca 8. sınıf öğrencisi nitelikli bir liseye gitmek için LGS sınavında birbirleri ile yarışıyorlar. Eğer siz milyonlarca kişiden yüzde 1’lik dilime girerek en iyi liselere gitmeyi hedefliyorsanız işte bu liste tam da size göre. En iyi kitaplar arasından seçtiğimiz 2021 LGS Paragraf Kitap Önerileri listesinde netlerinizi arttıracak ve sizi paragrafta bambaşka noktalara getirecek kitaplar yer alıyor.

Sınavda paragraf soruları ile zaman kaybetmemek ve kafanızı yormamak için sizlere mükemmel bir önerimiz daha var. Her gün düzenli olarak paragraf çözmenizi istiyoruz. Ancak bunu bir gün dahi aksatmamanız gerekir. Sınava kadar her gün 20 paragraf çözmelisiniz. 365 gün boyunca her gün 20 paragraf sorusu çözdüğünüzde toplamda 7300 paragraf sorusu çözmüş olacaksınız. Bu da sizin 2021 LGS sınavında karşınıza gelecek bütün paragraf soruları doğru çözmenizi sağlayacaktır.

Aşağıdaki kitap önerileri listemiz herhangi bir sıralama ile yapılmamıştır. Kitapların her biri birbirinden kaliteli ve başarılı kitaplardır. Her bir kitap için açıklamalar yaptık. Bu açıklamalarda kitap bilgileri, zorluk seviyesi, sayfa sayısı, yeni sınav sistemine uyumluluğu ve fiyatları hakkında bilgiler bulunmaktadır.

Sınav Yayınları 8. Sınıf LGS Paragraf Soru Bankası

Sınav yayınları tarafından hazırlanan 8. Sınıf LGS Paragraf Soru Bankası kitabında çok sayıda yeni nesil soru bulunmaktadır. LGS sınavına hazırlanan öğrenciler tarafından tercih edilen bir kitaptır. Sözel yetenek, tablo ve grafik yorumlama, görsel okuma ve metne bağlı çoklu sorular kitabın içinde bulunmaktadır. MEB tarafından LGS sınavında en çok sorular paragraf sorularından esinlenerek hazırlanmıştır. Bu kitap 152 sayfadan oluşmaktadır. 22 TL fiyata sahiptir.

Ünlüler Karması 8. Sınıf LGS Paragraf Soru Bankası

Tamamen yeni nesil sorulardan oluşan Ünlüler Karması 8. Sınıf LGS Paragraf Soru Bankası kitabı da 2021 LGS Paragraf Kitap Önerileri listemizde yer almaktadır. Son yıllarda yapılan LGS sınavlarındaki bilimsel metinlerden oluşan paragraf soruları bu kitapta çok sayıda bulunuyor. Milli Eğitim Bakanlığı müfredatına uyumlu olarak hazırlamıştır. Beceri temelli sorular ile sınava hazırlanırken kendinizi geliştirebilirsiniz. LGS paragraf soru bankası kitabı 218 sayfadan oluşuyor ve internette 44 TL’ye satın alabilirsiniz.

Hız Yayınları 8. Sınıf LGS Türkçe Paragraf Soru Bankası

Hız Yayınları tarafından hazırlanan bu kitap LGS sınavına hazırlanan öğrencilere özel olarak hazırlanmıştır. 8. sınıf öğrencilerinin seviyesine uygun paragraf soruları ile donatılmıştır. Milli Eğitim Bakanlığı güncel müfredatı dikkate alınarak oluşturulmuştur. Öğretmenler ve öğrenciler derslerde birlikte bu kitabı çözebilmeleri için akıllı tahta uyumlu teknolojisini desteklemektedir. Kitapta paragraf sorularında karşınıza çıkma ihtimali olan temel kavramlara yer verilmiştir. Böylece anlamını bilmediğiniz kelimelerin anlamını öğrenebilirsiniz. Kitabın en önemli özelliklerinden biri video çözümlü olmasıdır. Hız Yayınları Video Çözüm uygulaması ile çözemediğiniz paragraf sorularının çözüm videolarını izleyebilirsiniz. 184 sayfadan oluşan bu kitap internette 34 TL’den satışa sunuluyor.

Karekök Yayınları 8. Sınıf LGS Paragraf Soru Bankası

Lise giriş sınavına hazırlık olması amacıyla hazırlanan 8. Sınıf Paragraf soru bankası kitabı Karekök Yayınları tarafından hazırlanmıştır. Akıllı tahta ile uyumludur. Çözemediğiniz sorular olduğunda kitabın kapağındaki karekodu telefonunuzdan okutarak Karekök Video Çözüm uygulamasına giderek çözüm videolarına ulaşabilirsiniz. 220 sayfadan oluşan Karekök Yayınları 8. Sınıf LGS Paragraf Soru Bankası kitabı internet kitapçılarında 30 TL ve 40 TL arasında bir fiyat ile satılıyor. 2021 LGS Paragraf Kitap Önerileri listemizde kendine yer buluyor. Bu kitabı çözerek paragraf netlerinizi artırabilirsiniz.

Yorum yapın

1