2023 Kastamonu Evde Ek İş İlanları

Kastamonu evde ek iş ilanları ile yıllardır birçok aile geçimini sağlamaktadır. Maalesef ki dünyayı etkileyen pandemi ile birlikte her geçen gün bu sayı daha da çok artmaktadır. Bu yüzden bizde bu duruma sessiz kalmayarak, evde ek iş yapanlardan ve başlayacak olanlardan bazı bilgi alarak aklınızdaki soru işaretlerini gidermek istedik. Ayrıca yazımızın bir diğer amacıda elbetteki, iş almak isteyen ve işveren kişileri bu yazıda buluşturmaktır. Öncelike bu yazımızda sizler için Kastamonu evde ek iş imkanlarından ve Kastamonu evde ek iş ilanlarından bahsederek sizlerin de evde ek iş imkanlarından yararlanmanıza katkıda bulunacağız. Lafı daha fazla uzatmadan gelin Kastamonu evde ek iş veren firmalara ve verdikleri işlere göz atalım.

2023 Kastamonu Evde Ek İş

Kastamonu bilindiği gibi birçok çevre illerden iş alabilen gelişmiş bir ilimizdir. Bu sebeple Kastamonuda oturuyorsanız, sadece bulunduğunuz ildeki fabrikalar değil, diğer fabrikalardanda iş alabilirsiniz. Bu açıdan oldukça şanslısınız demektir. Hadi bu ek iş ilanları neler olabilir bunlara bakalım.

kastamonu evde ek iş ilanları 2021Pin

Kastamonu Evde Ek İş Veren Firmalar

Kastamonuda ki evde ek iş türleri tabii ki bunlarla sınırlı değildir. Ancak en çok talep gören iş türleri bunlar olduğu gibi, kolayca bulabileceğiniz işlerde bunlardır. Bu sebeple size uygun olanını seçerek Kastamonu ilinde ek iş almanızı öneririz.

Evde Tütün Paketleme İşi


Sarma tütün satışı yapan firmalar fazla vakitleri olmadıkları için tütün paketleme işini evde iş imkânı arayan işçilere vermektedir. Oldukça kolay gerçekleşen tütün paketleme işin iş veren sizlere büyük bir tütün yığını vermekte ve bu büyük tütün yığınını küçük paketler haline getirmenizi istemektedir. En son siz işleminizi bitirdikten sonra da sizden paketlenmiş tütünleri geri almaktadır. Aylık olarak en az 500 TL ile 850 TL arası kazanç kazanmanızı sağlayan evde tütün paketleme işi Kastamonu ili içerisinde oldukça fazla kişi tarafından yapılmaktadır.

Evde Kalem Paketleme İşi


Evde kalem paketleme işinde kalem üretimi yapan firmalar evlere koli ile kalem, silgi gibi ürünleri toplu halde vererek bunları 2’li, 5’li veya daha farklı şekilde paketlenmesini istemektedir. Siz de aldığınız bu ürünleri istenildiği gibi paketleyerek firmaya tekrar geri teslim ederek firmanın bu iş için ayırdığı bütçeden paranızı alabilirsiniz. Evde kalem ve silgi paketleme işi, Kastamonu evde ek iş ilanı arayan pek çok kişinin birincil geçim kaynağı haline gelmiştir. Evde kalem paketleme işi için tahmini aylık gelir 400 TL ile 800 TL arasındadır.

Evde Etiket Yapıştırma İşi


Evde etiket paketleme işi diğer işlere göre biraz daha zordur fakat alıştıktan sonra biraz daha kolay hale gelmektedir. Etiket paketleme işinde örneğin sizlere verilen kahve paketlerinin arka ve ön yüzüne yine size verilen arka ve ön yüz etiketlerini yapıştırarak etiket paketleme işlemini bitirebilirsiniz. Evde etiket yapıştırma işi yeni yeni ortaya çıkmaya başlamış ve Kastamonu ili başta olmak üzere diğer birçok ilde de yapılmaya başlamıştır. Evde etiket yapıştırma işi için tahmini aylık gelir 1.000 TL ile 2.000 TL arasındadır. Sırada, 2022 – 2023 sezonu için Kastamonu’da ek iş olarak en çok tercih edilen evde hediyelik eşya üretim işi bulunmaktadır.

Evde Hediyelik Eşya Üretimi


El emeği hediyelik eşyalar yıllar geçse de değerini kaybetmemektedir. Siz de evinizde yapabileceğiniz basit hediyeleri alıcı firmalara göndererek diğer evde ek iş imkânı sunan işlerden daha fazla gelir elde edebilirsiniz. Bunun için biraz yaratıcı olmanız ve bu işe iyi zaman ayırmanız gerekmektedir. Özellikle firmalar sizin ürünlerinizden memnun kalırsa kısa sürede işlerinizi büyütebilir ve seri üretime geçebilirsiniz. Evde hediyelik eşya üretimi işi için tahmini aylık gelir 1.500 TL ile minimum başlangıcı vardır ve maksimum kazanç tamamen size bağlıdır. Örneğin evde Amigurumi yapmak bunların en başında gelmektedir.

Yukarıda yer alan 2022 – 2023 Kastamonu evde ek iş fırsatlarından sizin yapabileceğiniz iş bulunmadıysa yorumlara istediğiniz türden işleri yazarak Kastamonu evde ek iş ilanı veren firmaların sizinle iletişim kurmasını bekleyebilirsiniz. Fakat bu bekleyişin süresi oldukça değişkenlik göstermektedir. Bazı üyeler 1 ay içerisinde iş imkânı bulurken bazıları bulamamaktadır.

“2023 Kastamonu Evde Ek İş İlanları” üzerine 3 yorum

  1. Merhaba,
    Hangi ilçede bulunuyorsunuz acaba, ayrıca ekibiniz var mı?

  2. Daha önce paketleme işinde çalıstım deneyimim var ulaşırsanız sevinirim

Yorum yapın

1