2023 Bursa Evde Ek İş İlanı – Evlere Ek İş Veren Firmalar

Farklı nedenlerden dolayı ek gelire mi ihtiyacınız var? Evde ek iş yaparak gelir elde edebileceğinizi biliyor musunuz? Evet, iş dünyasında yaşanan bazı gelişmelerden dolayı artık bazı firmalar, bir takım işleri evlere vermektedir. Bursa evde ek iş ilanı listesini kontrol ettiğinizde, birçok firmanın böyle bir yolu seçtiğini göreceksiniz.

Ek gelir elde etmek için bilindiği gibi ekstra bir işte çalışmak gibi önemli bir seçenek vardır. Ancak yukarıda bahsedilen alternatifler sayesinde, artık kendi evinizden çalışabilecekseniz. Eğer yeterince boş vaktiniz varsa, günde 3-4 saatinizi bahsedilen türden işlere ayırabilir ve ciddi gelirler elde edebilirsiniz. Bunun için Bursa’daki evlere ek iş veren firmalardan iş almanız yeterli olacaktır. Bahsedilen duruma ilişkin detaylı bilgileri, yazımızın devamında bulabilirsiniz.

bursa evde ek iş ilanlarıPin

Bursa Evde Ek İş İlanları

Evde ek iş; adından da anlaşılacağı gibi evde yapılacak işlerdir. Bu tür işler genellikle son derece basittir. Yani evde ek iş yapmak için ekstra bir bilgiye veya beceriye sahip olmanız gibi herhangi bir zorunluluk söz konusu değildir. İşte bundan dolayı ilgili alana olan ilginin her geçen gün biraz daha arttığı söylenebilir. 2023 yılında Bursa evde ek iş ilanlarına ciddi bir talep olacağı, daha şimdiden belli gibi. Dolayısıyla da eğer evde ek iş yapmayı planlıyorsanız, acele etmenizde fayda vardır.

Evde yapılabilecek çok sayıda iş alternatifi vardır. Bunlardan öne çıkanları sizler için sıraladık.

Bursa Evde Tespih Yapma İşi


Tespih, hem stres atmak, hem aksesuar olarak kullanmak, hem de zikir çekmek için kullanılan özel bir üründür. Tespihin yapısını incelediğinizde 33 veya 99 adet boncuğun dizilmesiyle oluştuğunu göreceksiniz. İşte buradaki boncukları dizme işi, Bursa’daki evlere ek iş veren yerler tarafından sizlere bir alternatif iş olarak sunulmaktadır.

Tespih yapma işini aldığınızda, gerekli olan bütün malzemeler size elden veya kargo ile gönderilir. Ayrıca tespihleri nasıl yapmanız gerektiğine ilişkin bir de doküman verilir. Bu dokümandaki bilgilerden yararlanarak tespihleri yapabilirsiniz. Buradan elde edeceğiniz gelir ise tespih başına hesaplanır. Tespihin büyüklüğü ve yapımının zorluğuna bağlı olarak rakam değişebilir. Ancak günde 2-3 saat çalışarak bu işten ayda 1.400 TL üzerinde bir gelir elde edebilirsiniz.

Bursa Evde Anahtarlık Yapma İşi


Bursa evde ek iş ilanlarını incelediğinizde, bir diğer önemli seçeneğin anahtarlık yapma olduğunu göreceksiniz. Mantık olarak tespih yapma işine benzer özelliktedir. Bilindiği gibi farklı türde anahtarlıklar vardır, ancak bunların yapılışındaki genel mantık aynıdır. İşte bu mantığı izleyerek, size gönderilen malzemeleri birleştirecek ve anahtarlık yapacaksınız. Burada da anahtarlığın nasıl yapılacağına ilişkin gerekli bilgiler verilecektir.

Anahtarlık yapma işi için günde 3-4 saat ayırdığınızda, aylık bazda elde edeceğiniz rakam 1.500 TL üzeri olabilir.

Bursa Evde Davetiye Katlama İşi


Bursa, düğünleri ile meşhur olan kentlerimizden birisidir. İl nüfusunun çok fazla olması, buradaki düğün sayısının da fazla olması anlamına gelir. İşte bu düğünler için kullanılan davetiyeler, sizlere ek bir gelir fırsatı sunmaktadır. Bilindiği gibi davetiyeler matbaalarda basılır. Ancak düz, yani katlanmamış halde çıkar. İşte bunların katlanması işi evlere verilir.

Bursa evde ek iş ilanları arasında sık sık rastlayacağınız davetiye katlama işi oldukça kolaydır. Ancak bir süre sonra sıkıcı bir hal alabilir. Eğer bu konuda sabrınıza güveniyorsanız, bu basit işi yaparak aylık 1.000 TL üzerinde gelir elde edebilirsiniz.

Bursa Evde Ek İş Veren Firmalar

Yukarıdaki alternatiflerden kendiniz için uygun olanı tercih edebilir ve ciddi bir ek gelir elde edebilirsiniz. Biz yukarıda bazı evde ek iş imkanlarını yazdık. Ancak yinede birçok farklı iş vardır. Bu sebeple yapabildiğiniz tüm ek işleri burada yorum kısmından işverenlerle paylaşınız. Lütfen ekibiniz varsa bu konuda da detaylı olarak bilgi veriniz.

“2023 Bursa Evde Ek İş İlanı – Evlere Ek İş Veren Firmalar” üzerine bir yorum

  1. Paketlemeye dair herşeyi evden yaparım tesbih olsun, davetiye olsun Anahtarlık olsun elimden gelebilecek işlerdir işe ihtiyacım var

Yorum yapın