2023 AYT Kimya Kitap Önerileri

2021 AYT Kimya Kitap ÖnerileriPin

2023 AYT Kimya Kitap Önerileri için doğru yerdesiniz. Meraklıyız ekibi olarak sizlere en iyi AYT Kimya Kitap Önerileri listesini hazırladık. 2023 YKS sınavına girecek üniversite adayları için tek tek, özen ile seçtiğimiz bu kitapların her biri netlerinizin artmasına size yardımcı olacak. Böylece hayallerinizdeki üniversiteye kolay bir şekilde gideceksiniz.

2023 AYT Kimya Kitap Önerileri

2023 AYT Kimya Kitap Önerileri listemizde yer alan tüm kitaplar daha önce üniversite sınavına giren öğrenciler, kimya branş öğretmenleri ve dershanelerdeki kimya hocalarının tavsiyeleri ve onayı doğrultusunda hazırlanmıştır.

Her bir kitap birbirinden kalitelidir. Sizlere bu listeyi hazırlarken kolay, orta ve zor seviye olarak bir sıralama yapmaya çalıştık. Kitapların her birinin yeni nesil sorulardan oluştuğu, yeni sınav sistemi ile birlikte kendini güncellediği, her yıl içindeki soruları düzenlediği ve sürekli olarak kendini geliştirdiği kitapları seçmeye özen gösterdik.

Okyanus Yayınları 40 Seans AYT Kimya Soru Bankası

AYT Kimya dersinde başlangıç seviye bir kitap arıyorsanız Okyanus Yayınları 40 Seans AYT Kimya Soru Bankası tam da size göre. Temeli olmayan öğrenciler için hazırlanan bu kitap, sizi yolun başından başlatarak temelinizi kuvvetlendirecek. Böylelikle AYT Kimya dersine çalışırken konuları daha iyi bir şekilde anlamaya başlayacaksınız. Öğrencilerin en çok zorlandığı yerler dikkate alınarak bu kitapta test haline getirilmiştir. Ayrıca tüm konular için ufak notlar bulunan konu anlatım sayfaları da hazırlanmıştır. Kitabın tamamı video çözümlü olması da öğrenciler için büyük bir avantaj oluyor. Video çözümlere ulaşmak için mobil cihazınıza Okyanus Video Çözüm uygulamasını yüklemeniz yeterlidir.

Palme Yayınları AYT Kimya Soru Bankası

Palme Yayınları, fen bilimleri derslerindeki başarılı kitapları ile bilinir. Ancak başarılı oldukları kadar zor seviye kitaplara da sahiptir. AYT Kimya dersini öğrenmek ve iyi bir seviyeye gelmek için Palme Yayınları AYT Kimya Soru Bankası kitabını çözebilirsiniz. Fakat altını çizmek istediğimiz bir nokta var ki bu kitapta yeni sınav sistemi ile birlikte gelen yeni nesil sorular yok denecek kadar az sayıda bulunuyor. Bu kitaptaki sorular daha çok işlem gerektiren sorular. Ancak ÖSYM yeni sınav sisteminde işlem gerektiren soruların dışında daha çok yorum gerektiren sorular sormayı tercih ediyor. ÖSYM sınavlarına uygun bir hazırlık yapmak istiyorsanız bu kitaptan konuyu öğrendikten sonra mutlaka başka bir kitaptan daha yeni nesil soru çözmeyi ihmal etmeyin.

Üç Dört Beş Yayınları AYT Kimya Soru Bankası

Bu kitap AYT Kimya dersinde öğrencilerin başarılı olması için hazırlanmış harika bir kitaptır. Kitaptaki soruların tamamı yeni nesil olmasının yanı sıra AYT’de çıkmış tüm Kimya sorularının benzerlerini bu kitapta görebilirsiniz. Öyle ki belki sizin girdiğiniz sınavda da bu kitapta sorulan bir sorunun benzeri olabilir. Baştan aşağı yeni nesil sorular ile donatılan, her yıl kendini güncelleyen, yeni sınav sistemi ile tam uyumlu olan Üç Dört Beş Yayınları AYT Kimya Soru Bankası kitabını mutlaka kitaplığınızda bulundurmalısınız. Ayrıca kitapta çözerken zorlandığınız bir soru olur ise Üç Dört Beş Video Çözüm uygulamasını telefon ya da tabletinize indirerek ücretsiz olarak çözüm videolarını izleyebilirsiniz.

Karekök Yayınları AYT Kimya Soru Bankası

Sınavlara hazırlanırken zor seviye kitaplar çözmek de faydalıdır. Ancak bu kitapları çözmeden önce o seviyeye geldiğinize emin olmanız gerekmektedir. AYT Kimya sorularının tamamını doğru yanıtlamak istiyorsanız Karekök Yayınları AYT Kimya Soru Bankası kitabı ile birlikte sınırlarınızı zorlayabilirsiniz. Çünkü bu kitapta gerçekten sizi zorlayacak sorular bulunmaktadır. Ayrıca tamamı video çözümlüdür.

Yorum yapın

1