2023 AYT Edebiyat Kitap Önerileri

2021 AYT Edebiyat Kitap ÖnerileriPin

Meraklıyız ekibi olarak 2023 AYT Edebiyat Kitap Önerileri listesini hazırladık. 2023 YKS sınavına girecek adaylar için özel olarak hazırladığımız bu listedeki kitaplar ile artık konular size daha kolay gelecek.

2023 YKS sınavında AYT Edebiyat soruları, sözel ve eşit ağırlık öğrencileri için oldukça bir önem taşımaktadır. AYT oturumunda 24 tane Edebiyat sorusu gelir. Bu sorular, Edebiyat – Sosyal 1 testinin içinde yer almaktadır.

2023 AYT Edebiyat Kitap Önerileri

Aşağıda sizler için hazırladığımız 2023 AYT Edebiyat Kitap Önerileri listesini bulabilirsiniz. Kitapların her biri öğrenciler ve öğretmenler tarafından tavsiye edilmiştir. Her kitap YKS sınav maratonunda size yardımcısı olacak kitaplardır.

Limit Yayınları AYT Edebiyat Soru Bankası

Limit yayınları tarafından piyasaya sürülen AYT Edebiyat Soru Bankası kitabı, her eşit ağırlık ve sözel öğrencisinin çözmesi gereken bir kitaptır. Limit yayınları sözel derslerde bir hayli başarılı kitapları ile ön plana çıkmaktadır. Gerek ÖSYM benzeri soruları ile gerek de yeni nesil soruları ile öğrencilerin en sevdiği yayınlardan biri olmuştur. Bu kitabıyla da tasarım açısından herkesi mest etmeyi başarıyor. AYT Edebiyat Soru Bankası kitabında daha önceki yıllarda ÖSYM’nin yaptığı sınavlarda isabet eden pek çok soru vardır. Bu kitabı çözerken çözdüğünüz bir soru, 2023 YKS sınavında karşınıza gelebilir. Ayrıca kitabın tamamı video çözümlüdür. Ücretsiz olarak telefonunuza ya da tabletinize Limit Video Çözüm uygulamasını indirin. Daha sonra istediğiniz soruyu seçerek çözüm videolarını izleyin.

Benim Hocam Yayınları AYT Edebiyat Soru Bankası

YouTube üzerinden konu anlatım videolarını izlediğiniz Benim Hocam YouTube kanalındaki Türkçe Edebiyat öğretmeni Kadir Gümüş tarafından yazılan bu kitap da, 2023 AYT Edebiyat Kitap Önerileri listemizde yer almaktadır. YouTube ders anlatım videoları ile uyumlu olarak hazırlanan soru bankası, ÖSYM tarzında ve yeni nesil sorular ile donatılmıştır. Soruların her biri Kadir Gümüş tarafından özenli bir şekilde hazırlanmıştır. Ayrıca kitabın tamamı video çözümlüdür. Video çözümler için kitap üzerindeki karekodu cihazınızdan okutarak Kadir Gümüş’ün yaptığı çözümlere ulaşabilirsiniz.

Yayın Denizi Yayınları AYT Edebiyat Soru Bankası

Yayın Denizi yayınlarının piyasaya sürdüğü AYT Edebiyat Soru Bankası kitabı, gerek tasarımı gerek kalitesi ile ön plana çıkmış bir kitaptır. Öğrenciler tarafından çok beğenilen kitaplar arasında gelmektedir. Kitaptaki soruların tamamı yeni sınav sistemine tam uyumludur. Soru bankasında çok sayıda yeni nesil soru bulunmaktadır. Aynı zamanda Yayın Denizi Video Çözüm uygulamasını indirerek çözüm videolarını ücretsiz olarak izleyebilirsiniz.

Üç Dört Beş Yayınları AYT Edebiyat Soru Bankası

Üç Dört Beş yayınları tarafından hazırlanan bu kitap, sınav sisteminin değişmesi ile birlikte kendini en iyi güncelleyen kitaplardan biri olmuştur. Kitaptaki soruların her biri yeni nesil olup ÖSYM sınavları ile neredeyse aynı sorular olacak şekilde hazırlanmıştır. Kitap içinde her seviye test bulunmaktadır. Önce kolay seviye testler çözüp ve daha sonra zor seviyeye doğru geçiş yaparak konuları tam olarak pekiştirmeniz hedeflenmektedir. Kitaptaki soruların çözüm videoları için telefonunuza Üç Dört Beş Video Çözüm uygulamasını indirmeniz yeterlidir. Ardından uygulamadan AYT Edebiyat Soru Bankası kitabını seçerek dilediğiniz sorunun çözümünü izleyebilirsiniz.

3D Yayınları AYT Edebiyat Soru Bankası

3D Yayınları tarafından hazırlanan AYT Edebiyat Soru Bankası kitabı, tamamen yeni nesil sorular ile donatılmış bir kitaptır. Öğrenciler ve öğretmenler tarafından çok sevilen ve tavsiye edilen kitaptaki sorular, ÖSYM ve MEB’in 2023 YKS için paylaştığı güncel müfredattan yararlanılarak hazırlanmıştır. Kitap içinde her seviye soru bulunmaktadır. Ancak genel olarak orta seviyedir. Kitaptaki soruların çözümler için 3D Video Çözüm uygulamasını indirmeniz yeterli olur.

Yorum yapın

1