2023 Zonguldak Evde Ek İş İlanı

Zonguldak ilinde yaşayan birisi olarak evde ek iş yapmaya karar verdiyseniz hayat pahalılığından şikayetçi olmaya başlamışsınızdır. Genellikle büyük şehirlerde evde ek iş ilanı talepleri olmaktayken artık nüfusu düşük illerde dahi birçok kişi evde para kazanmak istemektedir.

Peki gerçekten iş bulabilir misiniz ?

zonguldak evde ek işPin

Zonguldak Evde Ek İş

Kargo ile evlere ek iş veren firmalar, günümüzde çok yaygın bir konuma gelmiş olan firmalardır. Bu firmalar sayesinde ev hanımları veya beyler oturdukları yerden para kazanabilir ve aile bütçelerine katkıda bulunabilirler. Türkiye’nin gözde şehirlerinden birisi olan Zonguldak’da ise bu tür firmalara sıkça rastlamak mümkündür. Gelişen teknoloji ile birlikte evde ek iş imkanları da giderek artıyor. Evde ek iş yapmakta olan bireyler ise, aile bütçelerine katkıda sağladıkları için oldukça mutlulardır. Peki Zonguldak şehrinde yaşayan vatandaşlarımız evlerinde yapabilecekleri ne gibi iş imkanlarına sahiplerdir?

Bu imkanları öğrenmek için yazının devamını okumayı unutmayın.

Zonguldak Evde İp ve Misina Paketleme Ek İşi

2020 Zonguldak Evde Ek İş İlanıPin

Zonguldak bir sahil kasabası ili olduğu için balıkçılık ve denizcilik gibi sektörler ile oldukça yoğun olan bir ildir. Dolayısıyla bu hizmet sektörüne de tahmin edildiğinden de çok fazla talep vardır. Zonguldak evde ek iş veren firmalar, her zaman bu yoğun talebe geri dönüş sağlayamadıkları için artık evlere ek iş olarak vermeye başlamıştır. İşin amacı ise evde ip ya da misina paketlemektir. Firmalar kargo ile sizlere bu ip ve misinaları gönderirler ve sizden paketlemenizi isterler. Ücretlendirme ise paket başına hesaplanır, aylık olarak ödeme yapılır. Evlerinde boş vakti olanların düşünebileceği iyi kazançlı bir ek iştir.

Zonguldak Evde Davetiye Katlama İşi

Yazın gelmesiyle birlikte Zonguldak evde ek iş ilanları da artış göstermeye başladı. Artış gösteren ilan türlerinden birisiyse davetiye katlama işidir. Bu iş yaz aylarında oldukça yoğun olarak verilen ve çok kolay bir şekilde yapılan iş türlerinin başında gelmektedir. Eğer sizde ek iş yapmaya yeni başladıysanız davetiye katlama işi alarak tecrübe edinebilir ve güzel paralar kazanabilirsiniz.

Zonguldak Evde Mandal Ek İşi

zonguldak evde mandal paketleme işiPin

Evde mandal işiyle, birçok ilde pek çok vatandaş ek iş sahibi oldu diyebiliriz. Mandal her ilde rağbet gören bir iştir ve bu sene de yine evlere ek iş olarak verilmeye devam etmektedir. İster mandal paketleme ister de mandal mantoloma olarak bu işi tercih edebiliyorsunuz. Mandal firmaları, sizin uygunluğunuza ve becerilerinizi göz önünde bulundurarak sizlere uygun olan ek işleri veriyor.

Zonguldak Evde Ihlamur Paketleme Ek İşi

zonguldak ıhlamur paketlemePin

Zonguldak, aynı zamanda tarım alanındaki yoğunluğu ile de bilinen şehirlerden birisidir. Zonguldak’ta oturup evde ek iş ilanı arayışı içerisindeyseniz, bu iş sizin için oldukça uygun bir iş olabilir. Çünkü bu iş hem çok kolay bir iştir hem de fazlasıyla bol kazançlıdır. Firma tarafından evinize ulaşan ıhlamurlar, belirli miktarlar ile poşetlenir ve daha sonra bu poşetler verilen bantlar ile bağlanılır. Anlaşılacağı üzere herkesin yapabileceği bir iştir. Siz de evinizde fazlasıyla boş vaktiniz olduğundan yakınıyorsanız, firmalardan paketleme ek işleri talep edebilirsiniz.

Zonguldak Evde Kına Paketleme Ek İş İlanı

zonguldak-kina-paketleme-isiPin

Başka bir paketleme işi olarak da karşımıza kına işi çıkmaktadır. Kına işi genel olarak Karadeniz bölgesinin hemen hemen her yerinde meşhur olan bir iştir. Bahar ve yaz aylarında ise bu iş düğünlerin başlaması ile beraber adeta tavan yapmaktadır. Evinize kadar ulaştırılan kınaları, belirtilen miktarlar ile paketleyip, kolay bir kazanç elde edebilirsiniz. Bu ek işi almak için ise, kına firmalarına ulaşıp talep etmeniz yeterli olacaktır.

Zonguldak Evde Ek İş Veren Firmalar

zonguldak eve ek iş veren firmalarPin

Yukarıda belirtmiş olduğumuz çeşitli firmalar sayesinde, evinizden kolaylıkla para kazanabilir ve aile bütçenize iyi bir katkıda bulunabilirsiniz. Hemen hemen her firmadan dönüş sağlayabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey ek iş veren firmalar ile görüşüp, iş talep etmektir. Öncelikli olarak ise hangi işe uygun olduğunuzu düşünmeniz gerekir.

“2023 Zonguldak Evde Ek İş İlanı” üzerine 30 yorum

  1. Merhabalar bütün gün evdeyim evde paketleme yapabilirim. Geri dönüş sağlarsanız sevinirim.

  2. Zonguldak merkezde oturuyorum iki cocugum var oyuzden disarda calisamiyorum ve cok ihtiyacim var

  3. Merhaba zonguldak ereğli de yaşıyorum. Ek iş olarak paketleme yapmak istiyorum. Geri dönüş yaparsanız çok sevinirim.

Yorum yapın

6