2023 Kayseri Evde Ek İş İlanları

Kayseri ‘de evde ek iş veren firmalar 2023 senesinde büyük bir hızla iş dağıtmaya devam ediyor. Virüsün etkisiyle Kayseri ‘de iş verenler işi aksatmamak sebebiyle yoğun olarak evlere iş dağıtmaktadır. Nüfus bakımında oldukça kalabalık bir şehir olan Kayseri, evde ek iş arayan vatandaşlarımız için bir çok imkan sunuyor. Kayseri, Ankara’dan sonra, Anadolu’da bulunan en çok ek iş veren ilimizdir. Bu şehirde, evde iş imkanı olarak birçok pozisyonda çalışabilirsiniz. Siz de evinizde çok fazla boş vakte sahipseniz, iş arama dönemindeyseniz, öğrenciyseniz ya da aile bütçenize ek gelir sağlamak istiyorsanız aşağıda verilen Kayseri evde iş imkanlarına göz atabilirsiniz.

kayseri evde ek iş ilanlarıPin

Kayseri Evde Mantı Yaparak Para Kazanma Ek İş

Kayseri denince akla ilk gelen yöresel yemeklerden birisi olan Mantı, bu şehirde ev hanımlarına oldukça iyi paralar kazandırıyor. Kayseri’nin en iyi ek işlerinden birisi olan mantı açma, ev hanımları tarafından tercih edilen bir ek iştir. Bu işe girmeniz için ise, mantı açmadan iyi anlamanız gerekmektedir. Firmalar işe girmek isteyenleri öncelikle denemeye alabilir ve becerisini ölçebilir. Bunun nedeni ise firmaların lezzetli ve kaliteli mantılar satmak istemeleridir elbette. Siz de elinizin becerisine inanıyorsanız ve yemek yapmayı seviyorsanız, evde ek mantı yapma işini firmalardan talep edebilirsiniz. Bu iş ile beraber haftalık 400 ile 700 lira arası bir kazanç sağlayabilir, bütçenize katkıda bulunabilirsiniz. Bazı firmalar eğer işinizden memnun kalırlarsa, sizlere aylık bir maaş bağlayıp aynı zamanda sigortanızı da yatırabiliyorlar.

Kayseri Evde Çorap Temizleme Ek İşi

Kayseri tekstil üretimi açısından önemli bir potansiyele sahip olduğu için, bu tür ek işlere de rağbet artıyor. Üretilen çoraplardaki hataların giderilmesi amacıyla bazı tekstil firmaları, evlere ek iş olarak çorap temizleme işi veriyor. Kayseri içerisinde evde ek iş fırsatı arayanlar, tekstil firmalarına başvurup çorap temizleme ek işini devralabilirler. Ödeme ise genel olarak çorap başına yapılsa da, düzenli olarak devam eden işçilere firmalar aylık maaş da bağlayabiliyor.

Kayseri Evde Mandal Montajı ve Paketleme İşi

Mandal işi Türkiye’nin her bölgesinde rağbet gören, önemli işlerden birisidir. Mandal üretimi çok fazla olduğu için, firmalar artık bu işi evlere de vermeye başlamıştır. Kayseri ilinde ise mandal üretimi diğer şehirlere göre daha fazla olduğu için, evde boş vakitleri olan Kayseri yerlileri, bu ek işi yapabilirler. Mandal üreten firmalara başvurarak mandal montalama ya da paketleme işlerini talep edebilirsiniz. Bu firmalar sizin becerinize bakıp ona göre size uygun mandal ek işini verecektir. Çok zor olmayan bir ek iş olduğu için, hemen hemen tüm firmalar tarafından bir geri dönüş sağlanılıyor.

Kayseri Evde Sabun Paketleme Ek İşi

Sabun paketleme ek işi, diğer şehirlerde olduğu gibi Kayseri’de de yine oldukça popüler bir hale gelmiştir. En çok yapılmakta olan işlerden birisi olan sabun paketleme, evde oldukça kolay bir şekilde gerçekleşebiliyor. Evden çalışarak para kazanmayı isteyen her vatandaş, sabun firmalarına başvuruda bulunup bu ek işe başlayabilir.

Kayseri Evde Davetiye Katlama Ek İşi

Sabun gibi davetiye işi de oldukça rağbet gören bir diğer ek işlerden. Evde yapacak iş arıyorum diyen hanımlar ve beyler, boş vakitleri davetiye katlayarak değerlendirebilir. Bu davetiyeler ilgili firmalar tarafından evinize kargo ile gönderilir. Siz de boş vakitlerinizde bu davetiyeleri katlayıp, tekrardan geri teslim edersiniz. Davetiye katlayarak para kazanmayı düşünen her vatandaş bu işe başvuruda bulunabilir.

Yukarıdaki birçok evde ek işi Kayseride alabilmeniz mümkün. Yorum kısmından iletişime geçerek

“2023 Kayseri Evde Ek İş İlanları” üzerine 47 yorum

  1. Benimde çok ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz herturlu evde paketleme yapar zamanında teslimat yaparım

  2. Kayserideyim evde iş yapmak istiyorum dönüş sağlarsanız sevinirim

  3. Kayseri melikgazide yasıyorum evde ek iş yapabilirim dönüş sağlarsanız yaparım

  4. Selam. Kayseri Kocasinanda yaşıyorum. Bütün gün evdeyim boş vaktim çok ve evde ek iş yapmak istiyorum. Ne iş olursa olsun yaparım. E-posta iletişime qecerseniz ben telefon numarası bırakırım.

  5. Merhabalar;
    Evde iş arıyorum, iletişime geçebilir misiniz?

  6. Merhaba,iyi günler
    Biz grup olarak bes kisiyiz onceden de evde is yapmjsligimiz var
    Ornek olarak seker paketleme,davetiye paketleme ve kina paketleme islerinde bulunduk. Talas belediyesinde oturuyoruz. Geri donus yaparsaniz seviniriz.

  7. Merhaba,
    Ayşegül hanım
    Daha önce evde ek iş yaptınız mı?

  8. Şeyda hanım merhabalar,
    Daha önce evde ek iş yaptınız mı?

  9. Talas Bahcelievlerde oturuyorum evde yapabileceğim bir iş arıyorum

  10. Sema hanım,
    Daha önce yaptığınız ek işler varsa yazabilir misiniz?

  11. Fatma hanım,
    Daha önce yaptığınız ek işler varsa yazabilir misiniz?

  12. Kayseri melikgazide oturuyorum evde is yapmak istiyorum çocuklardan dolayı çalışamıyorum yardimci olursanız sevinirim

  13. Ben kayseri kocasinanda oturuyorum evime katkı olması için evden çalışmak istiyorum sabun paketleme mandal montajı ve davetiye katlama yapabilirim

  14. Hayırlı Akşamlar Bende Kayseri de Yavuzlarda Oturuyorum Daha Önce Sekreterlik Kasiyerlik Falan Yaptım Şimdi Ev Hanımıyım Evde Ek İş Yapmak İstiyorum Paketleme vs. Olabilir. Yardımcı Olursanız Sevinirim İhtiyacım Var..

  15. Merhaba Burhan bey,
    Daha önce hiç evde ek iş yapmış mıydınız?

  16. Iyi aksamlarr;bende evde yapilan islerden herhangi birisini almak isterim..saygılarımla
    ..

  17. Merhabalar ben kayseride yaşıyorum.
    Evde davetiye katlama işini yapabilirim.

Yorum yapın

2