2021 En İyi Türk Torrent Siteleri [Güncel]

Günümüzün en popüler indirme programlarından biri olan torrent, beraberinde en iyi Türk torrent siteleri nelerdir sorusunu da getirmektedir. Özellikle son yıllarda artan internetten film, oyun, müzik gibi indirmeler, bazı zamanlarda çok can sıkıcı olabiliyor. Örneğin bir oyunu indirmek istediğinizde sağlam linki bulamayabiliyorsunuz. Bunun haricinde yine bir film indirdiğinizde karşınıza başka bir film çıkabiliyor. Ancak Torrent aracılığı ile internetten indirmeler yapıldığında çok daha hızlı ve kullanışlı olabiliyor. En iyi Türk torrent siteleri yazının devamında sizlerle olacaktır.

Torrent Nedir?

Torrent kelimesini daha önce duymuş ancak ne işe yaradığını veya avantajlarını bilmiyor olabilirsiniz. Torrent, internetten herhangi bir şey indirmeye yarayan aracı bir uygulamadır. Bu indirmeler bilgisayarınıza kuracağınız bir istemci ile çalışmaktadır ve günümüzün en popüler, en sağlıklı istemcisi uTorrent’dir. uTorrent’i bilgisayarınıza indirdikten sonra yapmanız gereken tek şey indireceğiniz dosyanın torrentini bulmak ve sıraya almaktır. İşte bu yazıda en iyi Türk torrent siteleri nelerdir bunları göstereceğiz. Bu siteler aracılığı ile her türlü oyun, müzik, film ve programları uTorrent aracılığı ile indirebileceksiniz.

Torrent Kullanmanın Avantajları Nelerdir?

Torrent kullanarak dosya indirmenin, normal indirmelere göre ne farkı olduğunu düşünüyor olabilirsiniz. Öncelikle her dosyanın yani filmin, oyunun, programın mutlaka torrent dosyası bulunmaktadır. Kısaca bu dosya bilgisayarınız ve indirilerek olan program arasında köprü görevi görerek bilgisayarınızda dilediğiniz yere indirmeyi sağlamaktadır. En iyi Türk torrent siteleri aracılığı ile bulduğunuz bir oyunu indirmek istediniz ve Torrent dosyasını uTorrent adlı programa eklediniz. Görebileceğiniz en büyük avantaj, tarayıcıdan yapılan normal indirmelere göre daha hızlı bir indirme işlemi olacağıdır.

Bunun haricinde film indirmeleri için de Torrent bulunmaz bir kolaylıktır. Tarayıcı veya farklı bir program üzerinden film indirmek istediğinizde, izlemek için filmin tamamen inmesini beklemeniz gerekmektedir. Ancak uTorrent ile film indirmeye başladığınızda, indiği kadarını izleyebilirsiniz. Örneğin filmin yüzde 30’luk bir kesimi inmiş ve kalanı devam ediyor ise indirme devam ederken siz %30’luk kesimi izlemeye başlayabilirsiniz. Bu da Torrent’in diğer bir avantajıdır.

Torrent ile Dosya Paylaşımı

Torrent sadece dosya indirmeye değil aynı zamanda paylaşmaya da yaramaktadır. Özellikle birisi ile paylaşmak istediğiniz yüksek boyutlu bir dosya var ise internetteki araçlara upload etmek yani yüklemek pek mümkün değildir.

İlk olarak paylaşacağınız dosya veya klasörü sıkıştırmak amacı ile .zip haline getirmelisiniz. Zip haline getirilen dosyayı Torrent programında bulunan kısma yüklediğinizde karşınızda tinyurl ile başlayan bir link alacaksınız. Bu linki karşınızdaki kişiye gönderdiğinizde sizin yüklediğiniz dosyayı kendi bilgisayarına indirebilir. Burada dikkat edilmesi gereken tek nokta, karşınızdaki kişinin bilgisayarında da torrent programının olmasıdır. Olmaması durumda linke tıkladığında kurulması için izin isteyecektir.

En İyi Türk Torrent SiteleriPin

En İyi Türk Torrent Siteleri

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi en iyi Türk torrent siteleri aracılığı ile oyundan filme, müzikten programa kadar birçok uygulamanın torrent versiyonunu bulabilirsiniz. İnternetten güvenli olmayan kaynaklardan torrent indirmek size zarar verebilir. Bu yüzden sadece güvenli gördüğünüz ve emin olduğunuz sitelerden indirme yapmalısınız. Aşağıdaki en iyi Türk torrent siteleri listesinden dilediğiniz adresten torrent dosyalara erişebilir, hızlı ve kolay bir biçimde indirme işlemi yapabilirsiniz. Özellikle film indirme işlemlerinde indirme devam ederken filmi izleyebilir bu sayede uzun bekleme sürelerinden kurtulursunuz. Torrent hiçbir aracı bağlantı gerektirmediği için internet hızınız ne ise doğrudan o hız ile indirme yapmaktadır. Bu sayede tarayıcıdan yapılan indirmelere göre daha hızlı indirme yapılmaktadır.

En İyi 10 : 

turkseed.com
turktorrent.us
torrent-turk.de
torrentarsivi.com
torrenthane.com
torrent-oyun.com
torrentarsivi.com
torrentabi.com
zamunda.net
torrenadam.com

“2021 En İyi Türk Torrent Siteleri [Güncel]” üzerine 4 yorum

  1. Reklamsız ve hızlı bir site arayan varsa önerebilir misiniz?

  2. TorrentArsivi.com olarak listenizde bize de yer verdiğiniz için teşekkürü bir borç biliriz ? diyen arkadaşıma bende diyorum ki ; keşke torrent sitesi adı altında bir site açmasaydınız da, reklam sitesi falan diyebilseyydiniz. siteyi ciddiye alıp giriyim dedim. tıkladığım heryerde ama istisnasız heryerde yeni sekme açılıyor ve içi ya boş yada reklam. eee nerede kardeşim torrentler???YOK

  3. TorrentArsivi.com olarak listenizde bize de yer verdiğiniz için teşekkürü bir borç biliriz 🙂

Yorum yapın

2