2023 Düzce Evde Ek İş İlanları

Düzce evde ek iş ilanları arasından hangisini yapabilirim diye düşünen vatandaşlar birçok konuda oldukça şanslı. Sürekli gelişen ve büyüyen Düzce’de iş imkanlarında artık daha her geçen gün yeni bir iş alanı açılmaktadır. Kazancı yeterli gelmeyen beyler ya da ev hanımları, Düzce’de bulunan evde ek iş ilanları içerisinden kendilerine uygun olan işleri bularak ekstra iyi kazançlar elde edebilirler. Hatta öğrenciler de bu ek işler ile harçlıklarını çıkarabilirler. Peki hem boş vakitlerinizi değerlendireceğiniz hem de oldukça iyi bir kazanç elde edeceğiniz bu işler nelerdir?

Gelin beraber Düzce evde ek iş ilanları arasından neleri seçebilirsiniz, hangi iş alanları revaçta beraber inceleyelim.

düzce evde ek is ilanlarıPin

Düzce Evde Davetiye Katlama Ek İşi 

duzce davetiye katlama işiPin

Davetiye katlama işi özellikle yazın çok talep gören işlerden birisidir. Bu işte yapmanız gereken adı üstünde davetiyeleri gerektiği gibi katlamaktır. Matbaa ile basılmış olan bu davetiyeler, sizler tarafından katlandıktan sonra evinizden alınır ve müşterilere devredilir. Siz de elinizin becerisi olduğunu düşünüyorsanız, davetiye katlama işi oldukça uygun bir iş olabilir. Bu işi yapıyorsanız eliniz oldukça hızlı olması gerekmektedir. Çünkü yüksek adetli katlama işleri verilir ve kısa sürede teslim edilmesi gerekir.

Düzce Evde Telefon Kılıfı Süsleme İşi

Düzce’de eve iş veren fabrikalar arasında en meşhur olanı ise telefon kılıfı süsleme işi olabilir. Yaratıcılığına güvenen hanımlar ve beyler, evdeki boş vakitlerini telefon kılıfı süsleyerek de geçirebilirler. Telefon kullanmanın bu kadar aktif bir hale gelmesi sonucu bu kılıflar oldukça rağbet görmeye başlamıştır. Telefon kılıfı süsleme işi Düzce içerisinde evde ek iş fırsatı arayanlar için iyi bir gelir kaynağı olabilir. Genellikle gençler arasında çok rağbet gören bir iştir. Orta yaş ve üzeri kadınlar daha çok kına, kına tepsisi, sabun, davetiye katlama işleri yapmaktadır.

Düzce Evde Galoş Paketleme İşi

Evde paketleme işi, hemen hemen her şehrimizde rağbet gören bir diğer ek işlerden birisidir. Hastanelerde, spor salonlarında, eğitim alanlarında ve daha birçok yerde sık kullanılan galoşlar, büyük bir hızla üretilmektedir. Üretimi tamamlanmış olan bu galoşlar ise, paketlenip satışa sunulur. Bu paketleme işlemi için, fabrikalar ayrı ayrı elemanlar tutmak yerine, bulundukları bölgelerde evde ek iş alan insanlara paketletmektedirler. Eğer sizde Düzce’de oturuyorusanız evlere ek iş veren firmalardan Galoş paketleme işi alabilirsiniz. Aile bütçesine katkıda bulunmak isteyen her vatandaş, kolaylıkla galoş paketleme işini yapabilir.

Düzce Evde Boncuk İşi Yapmak

Günümüzde artık pek çok kıyafette boncuk, inci, taş gibi daha birçok süslemelerin olduğunu görebiliriz. Bu süslemeler daha dikkatlice incelendiğinde, el emeği olduklarını da fark edebilirsiniz. Kıyafet süsleme gibi işleri genellikle üretici firmalar yapmaz, bunun yerine ev hanımlarına bir ek iş olarak fırsat sunarlar. Ev hanımların en çok sevdiği evde ek işlerinden biri olan boncuk işi, para kazanmak isteyen her hanımın yapabileceği bir iş olarak karşımıza çıkıyor. Daha önce örgü, hobi işi yapmış olan kişiler bu konuda diğer kişilere göre oldukça avantajlıdırlar. Eğer bu tarz işleri daha önce yaptıysanız mutlaka boncuk vb. paketleme işlerini almanızı tavsiye ederiz.

Düzce Evde Kına Paketleme İşi

Evde paketleme işlerinden bir başka örnek verecek olursak o da kına paketleme işidir. Bahar geldikçe artmaya başlayan kına ve düğün organizasyonları, beraberinde bu paketleme işlerini de getiriyor. Kına gecelerine gittiyseniz, kınaların ufak paketler veya torbalar halinde dağıtıldığını da görmüşsünüzdür. Bu kınaların paketler haline gelmesi işlemi çoğu zaman evlerde yapılıyor. Boş vaktiniz varsa ve para kazanmak istiyorsanız, kına paketleme işini evde ek iş olarak düşünebilirsiniz.

Düzce Evde Ek İş İlanı : Kına Tepsisi Süsleme

Yine bir kına gecesinde görebileceğimiz kına tepsileri, değişik desen ve modellerde karşımıza çıkmaktadır. Bu tepsiler ilk olarak üretildiklerinde yalnızca kumaş kaplamadan oluşmaktadır. Üzerine eklenecek olan süslemeler ise evde ek iş yapan hanımlar tarafından gerçekleşir. Bu süslemeler boncuk, kurdele ya da tül gibi çeşitli malzemelerden oluşur. Düzce evde ek iş ilanlarına göz atıyorsanız, evde kına tepsini süsleme işini de düşünebilirsiniz.

Düzce Sabun Paketleme İşi

Düzce’de oturan kişilerin yapabileceği bir başka evde ek iş ise sabun paketleme işidir. Sabun paketleme işinde hızlı ve dikkatli olmalısınız. Evde sabun paketlemek birçok işe göre oldukça avantajlı ve pratiktir. Eğer sabun kokularından rahatsız olmuyorsanız ve evde çalışma alanınız müsaitse, sabun paketleme işinden iyi paralar kazanabilirsiniz.

“2023 Düzce Evde Ek İş İlanları” üzerine 12 yorum

  1. Merhaba Düzce merkezde oturuyorum 2 kişiyiz evde paketleme katlama işi yapmak istiyoruz yardımcı olup geri dönüş yaparsanız sevinirim.kolay gelsin

  2. Merhaba düzce merkezde yaşıyorum ek gelir elde etmek istiyorum paketleme katlama işi yapabilirim deneyimim var

  3. Iyi günler evde galoş paketleme isi yapmayı istiyorum duzce merkez çınarlı küme evlerinde oturuyorum dönüş yaparsanız sevinirim

  4. Merhaba Yasemin hanım,
    Daha önce evde ek iş yaptınız mı? Ya da ekibiniz var mı acaba?

  5. Merhabalar Düzce’de yaşıyorum evde paketleme işi yapmak istiyorum 3 kişiyiz ilginiz için şimdiden teşekkürler 🙂

  6. Küçük çocuğum olduğu için biyerde çaşamıyorum kiracıyım çok zor durumdayım

  7. Düzce aydın pınar cinarli köyünde oturuyorum 3 cocuk annesiyim evde paketleme işi istiyorum lütfen bana dönüş yapın

  8. Evde paketleme veya katlama işi istiyorum geri dönüş yaparsanız sevinirim.

  9. Evde ek iş arıyorum çocuğum olduğu için fabrikalarda çalışamıyorum ihtiyacım var Lütfen yardımcı olursanız sevinirim

Yorum yapın